Kell egy kis lazítás

Kell egy kis lazítás

3+1 dolog, amit a nők elképesztően romantikusnak gondolnak

A romantika mindig is fontos szerepet játszott az emberi kapcsolatokban, hiszen a szeretet kifejezésének egyik legfontosabb módja. A nők különösen érzékenyek erre, és sokféle dologgal összekötik a romantikát. Ebben a cikkben arról fogunk beszélni, hogy mit gondolnak a nők igazán romantikusnak, amiket te is bevethetsz szíved választottjánál. 

Tuti randi tippek: ilyen étterembe vidd el szíved hölgyét!

Egy romantikus és gondosan kiválasztott étterem a randevúk elengedhetetlen része. Ha szeretnéd elkápráztatni szíved hölgyét, és emlékezetessé tenni a randevútokat, akkor az étteremválasztás kulcsfontosságú szerepet játszik. De melyek azok az éttermek, amelyek garantálják a sikeres randevút és az örömteli élményeket? Összegyűjtöttünk néhány tuti randi tippet, hogy könnyebb legyen a döntés.

Ami Téged is megmozgat – Flashmob, a figyelemfelkeltés legzseniálisabb formája

Most összegyűjtöttük az elmúlt pár év legkreatívabb flashmobjait! Lehetséges, hogy már Te is találkoztál ezzel a viszonylag új társadalmi jelenséggel, amely szinte már az egész világot bejárta. Egyes vállalatok, illetve társadalmi csoportok manapság már előszeretettel alkalmazzák ezt a meghökkentő módszert egy adott termék, szolgáltatás, egy márka reklámozására vagy éppenséggel egy figyelemreméltó jelenség demonstrálásának céljából. Ilyen lehet például a természetvilág védelme, vagy éppenséggel a rák megelőzése.

 

Oroszországból szeretettel

Többnyire ez a felirat és a Boldog Vazul-Székesegyház látképe szerepel a Moszkvában vásárolt képeslapokon. Nem is csoda, mivel ez az épület Moszkva és egész Oroszország talán leghíresebb nevezetessége, melyet szinte mindenki megcsodál a moszkvai útja során.

Burdzs al-Arab - Az arabok tornya

A hotel ahol megelevenedik az 1001 éjszaka meséi, és ahol a 7 csillagos színvonal mindenkit bámulatba ejt. Kétségkívül a Burdzs al-Arab az Egyesült Arab Emírségek legfelkapottabb szállodája.

HIRDETÉS HELYE
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket