2019 éves horoszkóp

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Január 22. Kedd - Vince
hirdetes
 | Szerző: fö
címkék: Érdekesség, Magyar, Világunk

Megérkezett a 2019-es horoszkóp! Most megtudhatod milyen lesz az éved!

hirdetes
2019 éves horoszkóp

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az anyagi gondok stabilizálódnak a 2019-es évben, ez lesz leginkább a jellemző a következő esztendőre. Tudd meg te is milyen év vár rád a 2019-es horoszkópból!

A Szaturnusz és a Plútó a Bakban járnak, és 2018 májusában az Uránusz is jegyet váltott. E két jelentős esemény végigkíséri a 2019-es esztendőt is, sok egyéb izgalmas konstelláció mellett. Az emberi és legfőképpen párkapcsolatok rendezése, valamint az anyagi ügyek stabilizálása kerülnek főszerepbe az újévben.

 

Kos – 2019 horoszkóp

Igen mozgalmas időszakot jelez előre, izgalmakkal teli hónapok várnak rád, ám a kapkodás és a tipikus Kosos rohanás nem segíti az előrejutásodat. Természetesen igent mondhatsz bármire, ám csak megfontolás után! Az új kihívások magukkal ragadnak, de egyszerre mindig csak egy dolgot tégy, azt viszont csináld remekül. A régi ösvények helyett ideje ismeretlen utakat felfedezni. Bátran bólints a komoly kihívásokra, legyen szó költözésről vagy épp egy hosszabb külföldi útról. 2019 azért lesz kedvező, mert bár elkövetsz pár hibát, ám ki is javítod ezeket sorban.

hirdetes
Uránusz és Plútó jelentős hatással lesznek a mindennapjaidra, fellendítik anyagi helyzetedet, könnyebben fogsz új lehetőségekre lelni. Biztosan megtalálod a számításaidat a tavaszi hónapokban, és hasznos tagja leszel a családnak, az osztályodnak vagy épp a munkahelyi kollektívának. Az égiek lángra lobbantják benned a tüzet, több és több dolgot akarsz megvalósítani, új célokat szemelsz ki magadnak, és a legeredményesebb az őszi időszakban leszel. Új emberi kapcsolatok alapjait teszed le – legyen szó barátságról, üzleti jellegű kötelékekről vagy akár szerelemről. Nem lesz időd unatkozni, sosem leszel egyedül, és sokan keresik majd a kegyeidet.

 

Bika – 2019 horoszkóp

Kevésbé jellemző rád a hevesség, a kapkodás, ám 2019-ben mégis más perspektívából akarod szemlélni a világot, többet mozogsz, tevékenykedsz, kimozdulsz a megszokott közegedből. Fontos, hogy alapos és megfontolt légy, tervezd meg a céljaidhoz vezető út fő lépéseit, ellenkező esetben könnyen összekuszálhatod életedet, és a felét sem fejezed be annak, amibe belekezdesz. Az nem lehet jó irány, hogy sok dolgot nem fejezel be, mert elakadsz félúton! Ha lassabban is, ám zárj le minden ügyet, semmi ne maradjon függőben.
Gyökeres változásokra vágysz – ez érthető. Okosan cselekedj, kérj külső segítséget, nézd meg ugyanazt a szituációt több perspektívából, így a lehető legjobb döntéseket tudod meghozni. Az, ami 2018-ban még rendezetlen volt, megfontoltan, mások tanácsát kikérve kipipálhatóvá válik az újévben. Magánéleted terén leszel fent és lent, remek pillanatokat élsz meg, ám alkalmanként a mélybe süllyedsz. A te kezedben van a megoldás kulcsa, ezt pedig toleranciának és megértésnek hívják. Áprilistól egészen szeptember végéig minden körülmény adott lesz ahhoz, hogy a zavaros dolgokat lerendezd.

 

Lapozz egyet a többi 2019-es horoszkóp leírásához!

hirdetes
hirdetes

A nők vezetik ezt a népet, ők az urak, a vezérek!

A nők vezetik ezt a népet, ők az urak, a vezérek!

2019-01-22

Ismerd meg te is ezt a népcsoportot, ahol különösképpen nem a férfiak a vezérek, az urak, hanem a nők! Az erősebbik nem pedig rendkívül sok jogától meg van fosztva!

24 érdekesség, amelyekkel a balkezes emberek rendelkeznek!

24 érdekesség, amelyekkel a balkezes emberek rendelkeznek!

2019-01-19

A balkezes emberek sok mindenben igazán különlegesek. A jobbkezesek azt gondolhatják, hogy mennyivel nehezebb a balkezeseknek a mindennapokban, pedig nem így van! Elárulunk most viszont 24 érdekességet róluk!

Egy könnyű matematikai feladat, melyet nem sokan tudnak megfejteni

Egy könnyű matematikai feladat, melyet nem sokan tudnak megfejteni

2019-01-17

Neked sikerül megfejteni ezt a matematikai feladatot? Nagyon könnyűnek tűnik, mgis alig tudják megfejteni! Pedig csak logikusan kell gondolkodni és alap matematikai tudás szükségeltetik hozzá.


2018-12-28 5 dolog, amit meg kell csinálj Szilveszter előtt, ha szerencsés és boldog új évet akarsz!

Máris itt van az Új év, és eszünkbe jut, hogy milyen gyorsan eltelt az idei is... Nyakunkon maradtak a nem megvalósult újévi fogadalmak is, amiket mindenképp érdemes megcsinálni. De ezt az 5-öt feltétlen csináld meg még Szilveszter előtt!

2019-01-19 A sörhasú férfiak jobban vonzzák a nőket! Állítják a kutatók.

Minden pocakos férfi megnyugodhat, mert a kutatók állítják, hogy a sörhasú pasik jobban vonzzák a nőket, mint a feszes hasú társaik. Ezek után nem kell a nyár előtt annyira aggódni már!

2018-12-30 Megérkezett a 2019-es horoszkóp! Most megtudhatod milyen lesz az éved!

Az anyagi gondok stabilizálódnak a 2019-es évben, ez lesz leginkább a jellemző a következő esztendőre. Tudd meg te is milyen év vár rád a 2019-es horoszkópból!!

2019-01-18 Sokan nem tudják, de a világ minden nemzete adós Magyarországnak!

Itt egy lista, hogy közismert emberek, tudósok, államférfiak, írók hogyan vélekednek hazánkról! Nagyon meglepő, de igazán jó ilyen szavakat olvasni, ráadásul elismert emberek szájából hangzottak el.

A nők vezetik ezt a népet, ők az urak, a vezérek!

Ismerd meg te is ezt a népcsoportot, ahol különösképpen nem a férfiak a vezérek, az urak, hanem a nők! Az erősebbik nem pedig rendkívül sok jogától...

Íme a világ legokosabb emberei

Összegyűjtöttük a világ 10 legokosabb emberét, akiknek egytől-egyig 200 feletti IQ-juk volt! Elképesztő tehetséggel voltak megáldva, melyet a mai...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.