2019 éves horoszkóp

Nyilas – 2019 horoszkóp

Muszáj lesz átgondolnod az év elején, mik azok a berögzöttségek, negatív és hátráltató szokások, amelyek jelentősen gátolnak a fejlődésben. Bizonytalanság? Félelem? Kétség? Ezeket ideje sorba rendezned, letudnod – és ha kell, kérj külső segítséget. Nyilasként nem lehetsz bátortalan, sem félszeg, főleg nem 2019-ben! Az újesztendő elejét ne eltúlzott fogadalmakkal kezdd el! Törekedj kisebb célok elérésére, észszerű dolgok megvalósítására. Olyasmit tegyél, amihez megvan minden képességed és tapasztalatod. Így garantált a sikered is. A csapatmunka is javallott számodra, de csak akkor, ha képes vagy másvalakinek átadni az irányítás gyeplőjét.
Kifejezetten sikeres és eredményes lesz 2019, amennyiben megtervezed előre a szükséges lépéseket, és ennek megfelelően haladsz előre, kapkodás nélkül. Ha valaki siettetni akar, azt utasítsd el. Van saját tempód, ehhez maradj hű! Márciusban, májusban, augusztusban és októberben sok kisebb akadállyal kell szembe nézned, ám mindent megoldasz – alkalmanként külső segítséggel. Az emberi kapcsolatokra is időt kell szánni, zárd le, ami nem visz előre, építsd azt, ami táplál.

 

Bak – 2019 horoszkóp

Januártól április végéig sok különféle anyagiakkal összefüggő feladatot kell megoldanod, és azt is észre fogod venni, hogy mások is hozzád fordulnak pénzügyi tanácsért. Ez elismerés, egyben felelősség is, okosan irányítsd el a kérdezőket! Mindaz, ami 2018-ban inkább gond volt, 2019-ben örömteli tennivalóvá alakul át. Egyetlen dolgot kell szem előtt tartanod: megoldani mindent szépen, sorban, azonnal, időhúzás nélkül – ugyanakkor kapkodás nélkül!
Váratlan kiadások nehezítik a mindennapjaidat, és adódnak olyan pillanatok, amikor legszívesebben feladnád a harcot, de ezt nem szabad megtenni, mert a nyár derekára fordul a kocka, és csakis a kitartó Bakok győzedelmeskedhetnek a nehézségek felett. Hiába jár a Szaturnusz a te jegyedben, mégis bekeményít kissé, de végül sikerre viszel mindent, megleled az alagút végén a fényt.
Téged is meglep majd az, hogy ősszel meglepő gyorsasággal teremtesz csendet a lelkedben és rendet az életedben. Elemezd aktuális helyzetedet, haladj lépésről lépésre, és minden életterületet tisztogass meg alaposan – ez a te érdeked. Októberre rendeződik minden, megoldódnak gondjaid. Ha költözésen, állásváltoztatáson töröd a fejed, vágj bele!

 

Lapozz egyet a többi 2019-es horoszkóp leírásához!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket