2019 éves horoszkóp

Megérkezett a 2019-es horoszkóp! Most megtudhatod milyen lesz az éved!

Szerző: vargazsanett - 2018.12.30.

Az anyagi gondok stabilizálódnak a 2019-es évben, ez lesz leginkább a jellemző a következő esztendőre. Tudd meg te is milyen év vár rád a 2019-es horoszkópból!

2019 éves horoszkóp

A Szaturnusz és a Plútó a Bakban járnak, és 2018 májusában az Uránusz is jegyet váltott. E két jelentős esemény végigkíséri a 2019-es esztendőt is, sok egyéb izgalmas konstelláció mellett. Az emberi és legfőképpen párkapcsolatok rendezése, valamint az anyagi ügyek stabilizálása kerülnek főszerepbe az újévben.

 

Kos – 2019 horoszkóp

Igen mozgalmas időszakot jelez előre, izgalmakkal teli hónapok várnak rád, ám a kapkodás és a tipikus Kosos rohanás nem segíti az előrejutásodat. Természetesen igent mondhatsz bármire, ám csak megfontolás után! Az új kihívások magukkal ragadnak, de egyszerre mindig csak egy dolgot tégy, azt viszont csináld remekül. A régi ösvények helyett ideje ismeretlen utakat felfedezni. Bátran bólints a komoly kihívásokra, legyen szó költözésről vagy épp egy hosszabb külföldi útról. 2019 azért lesz kedvező, mert bár elkövetsz pár hibát, ám ki is javítod ezeket sorban.
Uránusz és Plútó jelentős hatással lesznek a mindennapjaidra, fellendítik anyagi helyzetedet, könnyebben fogsz új lehetőségekre lelni. Biztosan megtalálod a számításaidat a tavaszi hónapokban, és hasznos tagja leszel a családnak, az osztályodnak vagy épp a munkahelyi kollektívának. Az égiek lángra lobbantják benned a tüzet, több és több dolgot akarsz megvalósítani, új célokat szemelsz ki magadnak, és a legeredményesebb az őszi időszakban leszel. Új emberi kapcsolatok alapjait teszed le – legyen szó barátságról, üzleti jellegű kötelékekről vagy akár szerelemről. Nem lesz időd unatkozni, sosem leszel egyedül, és sokan keresik majd a kegyeidet.

 

Bika – 2019 horoszkóp

Kevésbé jellemző rád a hevesség, a kapkodás, ám 2019-ben mégis más perspektívából akarod szemlélni a világot, többet mozogsz, tevékenykedsz, kimozdulsz a megszokott közegedből. Fontos, hogy alapos és megfontolt légy, tervezd meg a céljaidhoz vezető út fő lépéseit, ellenkező esetben könnyen összekuszálhatod életedet, és a felét sem fejezed be annak, amibe belekezdesz. Az nem lehet jó irány, hogy sok dolgot nem fejezel be, mert elakadsz félúton! Ha lassabban is, ám zárj le minden ügyet, semmi ne maradjon függőben.
Gyökeres változásokra vágysz – ez érthető. Okosan cselekedj, kérj külső segítséget, nézd meg ugyanazt a szituációt több perspektívából, így a lehető legjobb döntéseket tudod meghozni. Az, ami 2018-ban még rendezetlen volt, megfontoltan, mások tanácsát kikérve kipipálhatóvá válik az újévben. Magánéleted terén leszel fent és lent, remek pillanatokat élsz meg, ám alkalmanként a mélybe süllyedsz. A te kezedben van a megoldás kulcsa, ezt pedig toleranciának és megértésnek hívják. Áprilistól egészen szeptember végéig minden körülmény adott lesz ahhoz, hogy a zavaros dolgokat lerendezd.

 

Lapozz egyet a többi 2019-es horoszkóp leírásához!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket