notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

A Föld valójában üreges- állítja egy meglepő tanulmány

hirdetes

A Föld valójában üreges- állítja egy meglepő tanulmány

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A Föld belseje a legmegközelíthetetlenebb része a bolygónknak. Ezért támogatja sok neves tudós, csillagász, fizikus, matematikus az Üreges Föld elméletet. Szenzációs felfedezés lenne, ha állításaik beigazolódnának. Nézzük meg, hogy mit tudunk eddig az Üre

Edmund Halley

Edmund Halley egy angol csillagász és matematikus volt, ő volt az első ,aki kiszámította egy üstökös pályáját, amelyet később róla neveztek el, a népszerű Halley üstököst. Átélt egy tudományos forradalmat egy olyan korban, amelyet a Katolikus Egyház elítélt, ahol a tudósokat eretnekeknek látták, sőt megölték. Vajon ez egy elhallgatott információ volt, melyet a Katolikus Egyház ismert? Talán igen, talán nem. Halley csillagkatalógusát az 1600-as évek vége fele jelentették meg, ami az első volt a maga nemében, mely meghatározta a déli csillagok helyét, és hírnevet szerzett neki, mint csillagász. 1678-ban az Angol Királyi Társaság tagjává választották, és a király közbenjárására az Oxfordi Egyetem kiadta a diplomáját.

hirdetes

Tehát elmondható, hogy Halley jó hírnévvel és intelligenciával rendelkező ember volt. Halley ismert volt Isaac Newtonnal folytatott beszélgetéseiről, és kiemelkedő szerepet játszott a gravitáció elméletének publikálásában. Newtont Halley ösztönözte, hogy bővítse tanulmányait az égi mechanika irányába, ami minden idők egyik legnagyobb kiadványához, a Principiához vezetett.

forrás:ujvilagtudat.blogspot.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
451
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
812 365

Szótár

Televízió

A televíziók a legtöbb háztartásban megtalálható készülékek, amik már a 20. század óta... Tovább

Gumipók

Minőségi anyagból készült gumipókok segítségével elkerülheted a gumipók... Tovább

Tovább a lexikonra