kocsik

Lenyűgöző technika

Az 5 legfontosabb technológiai trend 2024-ben

A technológia mindannyiunk életére hatással van valamilyen módon. Ez a tény manapság fokozottan érvényesül, hiszen a világ nagy részén az online kommunikáció minden korábbinál fontosabb szerepet játszik az életünkben.

De vajon mik lesznek a legfontosabb technológiai irányzatok a 2024-ben? Mik azok a tech trendek, amiknek több kritikus fontosságú terület is hasznát veheti majd (a szórakoztatóiparon kívül)? Az alábbiakban öt ilyet sorolunk fel!

Ez a világ legjobb ébresztő órája - mindenki ilyet szeretne!

Te is utálod az ébresztőóra hangját? Vagy a tipikus, fülsüketítő csengőhangokat a telefonon, amelyektől szinte kiugrasz az ágyból? Tény, hogy felébreszt, de egyáltalán nem kellemes így ébredni. A halk vagy lágy zene pedig szintén sokaknál nem válik be. De mi lehet akkor a megoldás? Joshua Renouf, ipari formatervező megtalálta a választ!

MSN szabályai-egy kis visszatekintés

Nagyon kevés olyan ember van, aki nem használta az MSN-t régebben. Sokan több órákat voltak képesek eltölteni beszélgetésekkel a segítségével. Ha nem emlékszel rá, akkor megmutatjuk a legfontosabb íratlan szabályait.

Tűz-és robbanásveszélyes kétkerekű - Jet bicikli

Elég őrülten hangzik, hogy valaki egy igen veszélyes hajtóművel szerelje fel a rozzant kerékpárját. Azonban egy Colin Furze nevezetű angol srác mit sem törődik ezzel, csakhogy szórakoztassa valahogy az internet közönségét a kétkerekű fura teremtményével.

Lamborghini Gallardo utódja, a Huracán!

Aki a múlt héten kiszivárgott képeket látta az új Huracánról, az nem fog meglepődni, illetve csalódni most sem, mivel ahogy akkor sejteni lehetet a végleges modellt ábrázolták a fotók. Szerencsére, mivel az új Huracán már az első képeken is gyönyörűen festet.

Audi A7 Sportback, a sportos elegancia

A modern autógyártók találtak egy igazi új rést a piacon , ami olyan mint egy kiaknázatlan olajmezőn lévő első fúrás.
Nem, ez még annál is jobb!
Ez olyan, mint a fúrás egy újonnan felfedezett olajmezőn mindössze 15 centivel a felszín alatt, szomszédjában egy ajándék go-go bárral és egy biliárd-asztallal .
 

A 10 legdrágább autó 2014-ben

Annak az "1%-nak", akik megengedhetik maguknak, meglepően nagy számú autómárkából válogathatnak.
Ezek közül a mainstream márkák közé tartozó Mercedes-Benz and Porsche autói tűnnek relatív elérhetőnek.
 
Néhány ember számára pl bosszantó megvenni egy púderkék Rolls-Royce Phantom-ot , de csak azért, mert talál valakit a szomszéd farmon, aki  szintén vett egy púderkék Rolls-Royce Phantom-ot . 
Azonban bárki, aki szeretne látni egy igazán gyors autót, vegyen pl. egy Hennessey Venom GT-t, ami egy határozott előrelépés az árlistán.
 
 
 

A lenyűgöző Máltai sólyom

Elmondhatjuk, hogy a luxusjachtok gyártásánál is a határ a csillagos ég. A Perini Navi olasz hajógyártó cég a Máltai Sólyom megépítésével létrehozta a világ legdrágább és a legnagyobb méretű vitorlás jachtját.

Ryno Microcycle monomotor

Az elektromos kis eszköz a szédítő 16 km/órás sebesség elérésére képes. Terhelhetősége 120 kilogramm körül lesz, míg az saját tömege csupan 72,5 kiló. Közlekedhetünk vele járdán vagy kerékpárúton, de súlyának köszönhetően akár egy lifttel fel is vehetjük a munkahelyünkre vagy otthonunkba.

HIRDETÉS HELYE
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket