Férfi Divat

Férfi Divat

Férfiak lábápolása: így legyél te is igényes férfi!

A férfiak ápoltsága és megjelenése manapság egyre nagyobb figyelmet kap, és nemcsak az arcpakolás és a borotválkozás terén érdemes odafigyelni. A lábápolás ugyanolyan fontos része az ápolt megjelenésnek, és a jó egészség fenntartásának. Sajnos sokan még mindig úgy gondolják, hogy a lábápolás kizárólag a nők kiváltsága, de ez korántsem így van! A modern férfiaknak is ki kell állniuk az egészségükért és ápoltságukért, ezért nekik is érdemes odafigyelniük lábuk állapotára és megfelelő kezelésére.

Ezt az 5 könyvet muszáj minden férfinak elolvasni! Legjobb könyvek válogatása.

 Könyvet adni szinte mindig jó érzés adni ajándékba és jó választás, mivel a legtöbb férfi szeret olvasni. De tudjátok, hogy mi a legjobb még? Ha jó könyvet adunk ajándékba, az még annál is jobb érzés. Most összegyűjtöttünk 5, férfiaknak való könyvet, aminek biztos, hogy örülni fognak az urak, ha ezek közül valamelyiket ajándékba kapják valamilyen alkalomból. 

Legjobb férfi parfümök

A minőségi parfüm elengedhetetlen eleme az igazi Férfi fegyvertárának.  Egy jó parfüm elcsábít mindenkit, akinek az érzékeire hat.Bemutatjuk a legjobb  illatkreációkat. Ezek a parfümök képviselik a tökéletes eleganciát, kifinomultságot, csábítást és ellenálhatatlanságot. A luxust kedvelő férfiak számára gyűjtöttük össze a legvonzóbb illatokat.

A világ legjobb órái avagy a Genfi Órakészítők Díja!

Hasonlóan az Oscar-díjhoz, ez is egy magas szintű szakmai elismerés.A vendégek itt is vörös szőnyegen juthatnak az épületbe, maga a ceremónia is hasonló .

.A kategóriánkénti tíz óra közül már csak a legjobb hármat mutatják be, majd egy lezárt borítékot kinyitva jön az elnyújtott ’The winner is...’.
A győztesek feltüntethetik a hirdetéseikben, katalógusaikban, hogy modelljük valamely kategóriában Grand Prix-nyertes volt; el lehet képzelni, ez milyen hatással van az eladásokra.

Ékszerek a férfiakon! Mit és hogyan viselj!

Napjainkban a üzleti és a hétköznapi élet más-más viselési szokást határoz meg, míg az előbbi  konzervatív az ékszerviselést illetően, addig az utóbbi majd’ mindent megenged, a jó ízlés határain belül. Fontos szempont, hogy magunknak vagy egy adott közösségnek szeretnénk-e megfelelni. A fiatalokra jellemző, hogy az adott szubkulturális réteg által meghatározott ruha- és ékszerviselést követik. Sokszor ez kihat az idősebb korosztályra is, melynél nem minden esetben jelenik meg ízlésesen.

Általánosnak vehető, hogy a férfi ékszer inkább markánsabb és letisztultabb legyen, kerüljük a bizsukat, igazán férfiasnak csak a nemesfémek hatnak. Furcsán veheti ki magát a túlságosan kirívó, agyondíszített ékszer, kivéve az extrém stílust kedvelői körében.

Valentin napi ajándékötletek férfiaknak

Február 14. Ugye tudod mi van olyankor? Valentin nap. Ha nemmel válaszoltál, nem lepődök mert, mert akkor azon kevesek közé tartozol, akiket nem hoz lázba ez az egyetlen nap, amikor a kedvest kötelezően meg kell lepni. Viszont vannak még néhány millióan akik viszont szeretik a Valentin napot és mindent megtesznek azért, hogy kedvesüknek életreszóló élményt okozzanak.

Divattippek 2014-re

Az új év kezdetével jön az új divat is, amely azt jelenti, hogy fel kell frissítenünk ruhatárunkat is, ha szeretnénk, hogy megjelenésünk naprakész legyen. Nézd meg a következő összeállítást, amiből megtudhatod, hogy mik lesznek 2014 legdivatosabb ruhadarabjai.

Sylvester Stallone mint divatdiktátor

A sokak számára példaképként tisztelt filmlegenda az esetek többségében mindig katonai ruhát (pl.: Rambo), pólókat és alsónadrágot hordott a filmjeiben, kivéve az Tango és Cash-t, ahol a film első felében elegáns öltönyt viselt, míg az Oscar című filmben pedig egy 1920-as évekbeli gengsztert alakított, aki állandóan egy régi vágású öltönyben díszeleg. Nem meglepő módon Stallone-t nem Angelo Provolone, hanem a Rocky, illetve a Rambo szerepe ösztönözte arra, hogy divatmárkát alapítson.

Vízálló bakancs stílusosan - SWIMS

Országunk éghajlatának köszönhetően gyakran jól jön egy vízhatlan bakancs. Akár a Mátrában gázolunk végig a 40 centis havon, akár egy csőtörés sújtotta pincében mentjük a menthetőt, a norvég SWIMS cég bakancsai mindig szárazon tartják lábunkat.

HIRDETÉS HELYE
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket