A pálinka jótékony hatásai

Azt azért túlzás lenne állítani, hogy a pálinka mindenre megoldás és gyógyszer, de igaz, ami igaz, hogy a 100 százalékban gyümölcsből készült pálinkának számos jótékony hatása létezik. Ami még biztos, ha nem iszunk többet naponta 4-5 centnél, akkor nem lehet rossz hatása. Érdekes módon hazánkban inkább reggeli időben, vagy étkezés előtti fogyasztás vált elterjedté. A tévhitekkel ellentétben az éhgyomorra ivottt pálinka károsan hat a gyomorra, de ha étkezés után iszunk egy kupicával, akkor a gyomor is jobban érzi magát. Ekkor felszívódásuk, hatásuk mértéke csökken, de a szervezet a magas alkoholtartalmú italokat emésztést serkentő szerként hasznosítja.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket