notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Ilyen az igazi testvéri szeretet

hirdetes

Ilyen az igazi testvéri szeretet

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Conner Long 11 éves, öccse, Cayden pedig 9. A két testvér felemelő, megható történetét mutatjuk be nektek, a szeretet nem ismer határokat! Olvassátok el ti is.

Így a két testvér együtt vehettek részt a versenyen. Úszás közben Conner tutajon húzta magával öccsét, biciklizéskor utánfutóval vontatta, futáskor tolta maga előtt, mindenben segített neki. 2012-ig összesen 14 versenyen vettek részt és a közönséget minden alkalommal meghatották, lenyűgözték. A versenyek után sokan mentek oda hozzájuk, hogy elmondják, mennyire lelkesíti őket, amit tesznek.
Azóta Connert hősként tisztelik, ő azonban nem érti, hogy miért. Számára természetes, hogy minden lehetőséget kihasználjon arra, hogy öccsével együtt sportoljanak, és jól érezzék magukat. Cayden biztosan jól érzi magát, ahogy a képekből is kiderül, a verseny alatt folyamatosan mosolyog. "Cayden olyan arccal vesz részt a versenyeken, mintha azt mondaná: boldog vagyok, hogy újra itt vagyunk, el sem hiszem, hogy ennyit kellett várnunk rá" - mondja Conner.

hirdetes

Még ha ők maguk nem is vették észre, a Long testvérek sokak számára mutattak példát: megmutatták, hogy bármilyen beteg is valaki, nem muszáj ebbe belenyugodnia, és elfogadnia, hogy semmi olyat nem tehet, amit az egészséges emberek. Minden egyes befejezett versennyel erre emlékeztetik az embereket. Nem véletlen, hogy Elszántságuk, kitartásuk, illetve Long önzetlensége mindenkit lenyűgözött - olyannyira, hogy 2012-ben az Év sportgyermekévé is megválasztották őket.

A Connerek végső célja, hogy egy nap eljusson a két testvér eljusson Konára, Hawaii-ra, az Ironman világbajnokságra, a világ legnevesebb ilyen versenyére. Ez a verseny igencsak embert próbáló: 2,4 mérföldet kell leúszni, 112 mérföldet biciklizni, és végül egy 26,2 mérföldes maratoni távot lefutni. Még senkinek sem sikerült nyolc óránál előbb célba érnie.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Közösség

Szótár

Város

A város olyan közigazgatási egység, aminek jogilag meghatározott státusza van, általában... Tovább

Kutyabarát étterem

Étterembe mennél, de nem szeretnéd otthon hagyni négylábú barátodat? Szerencsére egyre több... Tovább

Tovább a lexikonra