notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Egy őrült terrorizálja a budapestieket

hirdetes

Egy őrült zaklatja a budapestieket

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Budapet

További esetek

Az egyik legdurvább esetről a Cinknek számoltak be. Egy nő éppen beteg kisfiával érkezett Budapestre gyógykezelésre. A Keletinél szállt le, majd lementek a metróba és beálltak a jegypénztárba, a gyerek addig pár méterrel odébb várta, amikor megjelent a képen látható férfi. Csak úgy, mint a többi áldozatánál, itt se volt semmi előzmény, ami kiváltotta volna az agresszív viselkedést, viszont itt nem a nőre támadt, hanem a gyerekre: ordítani kezdett vele, de a nő a védelmére sietett, ő is kapott a legválogatottabb szitkozódásokból. Az volt a szerencséjük, hogy a fickó nem kattant be túlságosan és a kicsinek nem esett nagyobb bántódása. A férfi miután kiordítozta magát, elment.

hirdetes

Szerintem a legdurvább eset mind közül az, ami a Margit körúton történt. A férfi áldozata éppen a piros lámpánál várakozott, amikor az őrült pasas teljes erővel belökte az úttestre. Még az a szerencse, hogy dugó volt, különben akár tragédia is lehetett volna belőle. Vajon tudatában volt annak egyáltalán, hogy mit csinál? Vagy csak a szerencsének köszönhető, hogy pont nem a száguldó autók közé lökött be valakit? Bár ki tudja, ha tovább garázdálkodik pesten, akár ez is megtörténhet. Végül az őrült pasast csak több embernek összefogva sikerült elkergetni. Bár lehet, jobb lett volna inkább rendőrt hívni.

hirdetes

Akkor ezentúl mindig a hátunk mögé kell néznünk az utcán, még fényes nappal is?

Forrás

A Borsban is írtak Barbara történetéről, akit pár nappal ezelőtt egy olyan atrocitás ért a metrón, amire nem lehet csak úgy legyinteni, mint egy provokatív beszólásra, ugyanis a lányt arcul ütötték, ráadásul minden előzmény nélkül. Mindez a 3-as metrón történt hajnalban, a tettes pedig egy férfi volt. Barbara éppen egy könyvet olvasgatott, amikor a mellette ülő pasas egy hatalmas ütést mért az arcára. Ezek után azonnal a vészcsengőhöz rohant. A metróvezető megállította a járatot, hátra is ment az utasokhoz, hogy megkérdezze, mi történt, de ennél többet nem tehetett. A metró tovább indult, mintha mi se történt volna. A lány viszont készített egy fotót az őt bántalmazó férfiról és rendőrségi feljelentést tett.

Itt nem állt meg a történet, mert Barbara Facebookra is kiposztolta a fent látható képet és leírta, hogy mi történt vele további áldozatok jelentkezését várva. A felhívást rengetegen megosztották és áldozatok is jelentkeztek, akiket a férfi valamikor bántalmazott. Az egyik egy fiatal srác volt, akit egyszer orrba rúgott a metrón, a másik pedig egy nő, akit a egy évvel ezelőtt bántalmazott. De sajnos nem ők az egyetlenek, és nem Barbara története a legmegrázóbb: a férfi egyik kirohanása majdnem halálos áldozatot is követelt. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem lett belőle tragédia.

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Bomba

A bomba lényegében egy olyan szerkezet, amely különböző kémiai és fizikai reakciók... Tovább

Fotó

A fényképezőgépekkel fényképeket, vagyis fotókat készíthetünk. Ezek egy adott pillanat... Tovább

Tovább a lexikonra
Kell egy kis lazítás