notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Elképesztő tippek üzleti rendezvények megszervezéséhez

hirdetes

Tippek a tökéletes üzleti rendezvény megszervezéséhez

T.B.
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Ezeket a tippeket ki kell próbálnod ha üzleti rendezvényt szervezel

Ezekkel a tippekkel garantáltan sikered lesz majd!

Kérj segítséget


Elképesztően sokan követik el azt a farkas hibát rendezvények szervezésekor, hogy mindent egyedül szeretnének csinálni. Egy kisebb rendezvény megszervezésekor is komoly problémát okozhat, ha minden a te válladat nyomja, de egy nagyobb rendezvényt szinte lehetetlen egyedül megszervezni. Ne aggódj, nem fogsz gyengének tűnni, ha segítséget kérsz akár a helyszín személyzetétől, akár a munkatársaidtól. Viszont ha többen szervezitek, és a szervezést lebontjátok feladatokra, és minden feladatnak meg van a maga felelőse, sok hibát kerülhettek el, mert többen hamarabb észreveszitek, ha valami nem olyan, mint amilyennek lennie kéne. Ráadásul nagy előnye, hogy kevésbé fogsz idegeskedni, és ha valamit még sem tudsz megoldani, vagy már nem fér bele az idődbe lesz valaki, aki melletted áll, és segít. Úgy hogy ha tökéletes rendezvényt szeretnél szervezni, akkor ne habozz, és kérj nyugodtan segítséget. 

hirdetes


Az étkezéseket szervezd meg előre


Szintén elképesztően sokan követik el azt a hibát, hogy az étkezésekkor szabadjára engedik a vendégeket. Eleve nem fogsz profinak tűnni, ráadásul nagy előnyöktől eshetsz el, ha külön mindenki saját maga megy el egy közeli étterembe. Ha valóban profinak szeretnél tűnni, akkor jó előre szervezd meg a közös asztalnál történő étkezéseket. Sok időt is spórolhatsz vele, főleg ha előre leegyezteted az étteremmel a menüt, de ilyenkor új, akár nagyon fontos kapcsolatokat is kialakíthatsz kötetlen formában.

A vendégeknek is fontos, hogy ilyenkor megbeszélhetik az előadóval a hallottakat, amik így sokkal jobban el fognak majd mélyülni, és a kedve is mindenkinek sokkal jobb, ha együtt étkezik az egész csapat. Egy szálloda ezért is kitűnő választás, mert kevés szervezéssel is helyben megtudjátok oldani az étkezést, ráadásul finomabbnál finomabb fogásokat kóstolhattok majd meg, ami kifejezetten jól fog jönni neked, ha az a rendezvényed célja, hogy lenyűgözd az embereket. Ha valóban szeretnél jó kapcsolatokat kialakítani a vendégeiddel, akkor ez egy kihagyhatatlan lépés, ezért nyugodtan fektess bele energiát, mert bőven meg fog térülni a későbbiekben.

hirdetes
 

Üzleti rendezvény szervezéshez kapcsolódó tippjeinket ki kell próbálnod!

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

DIY

A DIY egy angol kifejezés rövidítése, mégpedig a Do It Yourself, azaz Csináld magad... Tovább

Iskola

Oktatási intézmény, gyakran a fiatalság ádáz ellensége. Az alapvető műveltség... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekesség