7 titkos férfi dolog, amiről a nők nem tudhatnak- férfi dolgok, amikről nem tudnak a nők

7 titkos férfi dolog, amiről a nők nem tudhatnak

Szerző: noemivida - 2021.12.20.

A férfiakról és a nőkről gyakran mondják, hogy óriási rejtélyek egymás szemeiben, és ez jobb esetben mókás, rosszabb esetben pedig kínos félreértésekhez vezethet. Számtalan olyan cikket olvashatunk az interneten, amelyek a „nők titkait” ecsetelik – dolgokat, amikről a legtöbb férfi nem tud. Mai írásunkkal szeretnénk egy 180-as fordulatot venni ezzel a témával kapcsolatban. Íme hét dolog, ami lényegében minden férfira jellemző, a legtöbb nő mégsem feltételezné rólunk.

7 titkos férfi dolog, amiről nem tudnak a nők

Ők is szoktak pletykálni

A férfiak legalább annyit beszélnek a nőkről, mint amennyit a nők a férfiakról. Ugyan úgy kibeszélik a dolgokat és ugyan úgy elküldik a lefényképezett chateket legjobb barátaiknak, mint a nők.

 

Ők is féltékenykednek néha

Ez olyasmi, amit a legtöbb férfi nem hajlandó bevallani párjának, pedig velük is előfordul. Nem feltétlenül robban szét a fejük, ha egy másik férfi kedveli a párjuk új profilképét, de vannak olyan pillanataik, amikor azért felhúzzák a szemöldöküket.

 

Ők is szeretik a „csajos” zenéket

Megesik, hogy csak illuminált állapotukban hajlandók átadni magukat nekik, és az is lehet, hogy bármikor dúdolni kezdik őket a nap során, de minden férfinak vannak olyan tipikusan „csajos” dalai, amiknek egyszerűen nem tudnak ellenállni.

 

Ők is ismerik az chatjátszmát

A nőknél bevett szokás, hogy nem válaszolnak rögtön az üzenetekre, és gyakran nem is küldenek két választ egymás után. A férfiak pontosan tudják, hogy hogy működik ez a nőknél, ezért ők is alkalmaznak hasonló technikákat.

 

Ők is odafigyelnek a külsejükre

A legtöbb nő el sem hinné, pedig férfiak is éppen annyit foglalkoznak a ruháikkal, a hajukkal, mint a másik nem képviselői (illetve ne feledkezzünk meg az arcszőrzetről sem). Amikor reggelente elfeküdt hajjal ébrednek, és sehogy sem tudják megszelídíteni frizurájukat, akkor biztos lehetsz benne, hogy az ő napjuk is rosszul indul majd emiatt.

 

Ők is szeretik a cipőket

A férfiak nagyon is odafigyelnek arra, hogy milyen cipőkben jelennek meg. Meglehet, hogy a nők gyakrabban vásárolnak maguknak cipőket, csizmákat és egyebeket, de biztos lehetsz benne, hogy a férfiaknak is több lábbeli sorakozik a szekrényeikben, mint először gondolnád.

 

Ők is izgulnak a randik előtt

Habár nem feltétlenül használják az „izgulok” szót, amikor idegeskedve irkálgatnak barátaiknak a nagy találkozó előtt, a férfiak tenyere is ugyan úgy izzad a randevúhoz vezető percekben, mint bármely nőé.
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket