Különlegesek a 0-s vércsoportúak

Mitől olyan különlegesek a 0-s vércsoportú emberek? Olvass tovább és megtudod!

Szerző: vargazsanett - 2019.06.28.

Már évszázadokkal ezelőtt bebizonyították, hogy minden vércsoportnak más-más jellegzetessége, más szokásaik vannak, de a 0-s vércsoportúakat mindig is nagyon különlegesnek találták.  

Különlegesek a 0-s vércsoportúak

Már a 30-as években úgy tartották, hogy a különböző vércsoporttal rendelkezőknek különféle jellegzetes tulajdonságaik vannak. Egy japán professzor már ekkor megállapította, hogy a 0-s vércsoportúak nagyon egyediek. Ez meglátszódik életvitelükben, de személyiségükben is egyaránt. 

 

Következzen néhány konkrétum a 0-s vércsoportú emberekről:

 

Először is, a 0-s vércsoportot egészen az ősidőkre visszavezetik. Úgy vélik ezek az emberek nagyon fontos szerepet töltöttek be akkoriban (ás azóta is), hisz’ ők voltak a vadászok/halászok, akik felelősséget vállaltak a törzsükért.

Remek vezetői képességük van. Igazi ambiciózus személyiségek. Valószínűleg ez is már az őskor óta így van. 

Nagyon energikusak. Igazán egyedi velük az élet, hiszen egy percre sem unatkozunk mellettük. 

Nagyon jó logikai adottságuk van. Japánban a 0-s vércsoporttal rendelkezőket „áldott”-nak tekintik, mivel olyan összeszedettek és felelősségteljesek. Az egyetlen negatívum, hogy sajnos hajlamosak a stressz által okozott betegségekre. 

Rendezettség és céltudatosság. Mindig pontosan tudják, hogy mi a céljuk és azért bármit meg is tesznek. Semmi és senki nem tántoríthatja el őket.


 

Mire van szüksége a 0-s vércsoportú embereknek?

 

Nagyon fontos számukra a fokozottan egészséges életmód. A rendszeres sportolás és kikapcsolódás. Sajnos sok káros szokásuk lehet, a stresszes helyzetek pedig dupla olyan rosszul hatnak rájuk, mint más emberekre. Olykor igazán hirtelenharagúak és hiperaktívak.
Hajlamosak az elhízásra, gyomorfekélyre és a pajzsmirigy betegségekre is. 

 

A szakemberek szerint, azért, hogy ezek a problémák illetve nehézségek ne következzenek be, fontos például, hogy az étkezést, mindig az asztal mellet ülve, nyugodtan és nem kapkodva vigyék véghez.
A koffein és az alkohol kerülése is jelentőségteljes javulást hozhat az életükbe.
Stresszes állapotban hajlamosak keresni az élvezeteket és akár önpusztító életmódba is kezdeni. Ilyenkor nagyon sebezhetőek, tehát szükségük van egy társra/segítőre, aki akkor is tisztán tartja a fejüket, amikor nekik ez nem megy. 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket