10 nap alatt 1 millió forintot kereshetsz

Így kereshetsz 10 nap alatt 1 millió forintot!

Szerző: vargazsanett - 2019.10.24.

Nem ámítás, ez tényleg valódi! 10 napig kell pihenj és ezalatt 1 millió forintos juttatás üti a markodat! Hogy hogyan? Egy amerikai cég kifejlesztett egy oltást, melyet tesztel 10 napig. Erre keres önkénteseket, akiknek nincs más dolguk, mint 10 napig pihenni, feküdni, lazulni. :)

10 nap alatt 1 millió forintot kereshetsz!

Nem ez nem átverés! Egy külföldi egyetem tényleg képes 1 millió forintot fizetni 10 nap „pihenésért”, egyetlen apró kis feltétellel. Az Amerikában található Saint Louis Egyetem önkénteseket keres, akik segítenének egy folyamatban lévő kutatásuk eredményességének bebizonyításában.

Sajnos a mai világban kétségkívül a pénz játssza a legközpontibb szerepet az életünkben. 1 millió forint nagyon sok pénz és nagyon nagy segítség lehet sokunk számára. A legtöbben már ennél kisebb összegekért is képesek őrültségeket megtenni, főleg, ha ezzel rövid idő alatt nagyobb mennyiségű összeghez juthatnak hozzá. 

 

Az már megszokott, hogy olyan munkát végezzünk, amit ki nem állhatunk mert „többet fizet” vagy esetleg a szerencsejátékok világába meneküljünk, hogy egy kis anyagi támogatásra leljünk. De hol húzódik a képzeletbeli határ? Mégis meddig vagyunk képesek elmenni? Tényleg bevállalnánk 1 millió forintért még azt is, hogy megbetegítsenek bennünket? Mert a Saint Louis University pontosan ezt a lehetőséget kínálja fel nekünk.

 

Az összes résztvevőt beoltják, a jelentkezők felét egy újfajta gyógyszerrel a másik felét pedig egy placebót tartalmazó vakcinával. Ezután pedig mindenkit megfertőznek a közönséges influenza vírussal. Az ezt követő 10 napban megfigyelik az összes „bátor” önkéntest, hogy ki hogyan reagál a beadott gyógyszerre és milyen sikerességgel győzik le a betegséget. 

 

Természetesen a 10 nap alatt teljes ellátást kapnak és egy hotelben szállásolják el őket. A szobáját nem hagyhatja el senki, de internet és televízió is rendelkezésükre áll, hogy „átvészeljék” a 10 napos kényszerpihenőt. A kísérlet végén senki nem tér haza üres zsebekkel, hiszen mindenki megkapja a kiérdemelt 1 millió forintját. 

 

Ha bárki úgy érzi, hogy megéri neki 10 napig influenzásan feküdni egy szállodában, teljes ellátással és végtelen mennyiségű szabadidővel ingyen, sőt elég busás „nyereményért” cserébe, akkor ne habozzon, hanem jelentkezzen!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket