10 éve nem mosott kezet ez a férfi

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

Szerző: vargazsanett - 2019.02.16.

Hihetetlen az oka, amiért nem mos kezet ez a férfi immáron 10 éve! Elsőre azt gondolná az olvasó, hogy biztosan egy nagyon igénytelen férfiról van szó, pedig ő egy amerikai riporter!

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

Elképesztő, hogy 2019-ben még mindig vannak olyan emberek, ráadásul az USA-ban, akik úgy gondolják, hogy kórokozók nem léteznek, mivel nem is látják őket. Márpedig a Fox News konzervatív tévécsatorna műsorvezetője is így gondolja. Elsőre azt gondolnánk, hogy biztos egy igénytelen, a világtól elszigetelten élő ember gondolhat ilyet, pedig nagyon nem!

 

Az amerikai tévériporter nem hisz a mikroorganizmsok létezésében, mivel szabad szemmel nem látni őket, és éppen ezért 10 éve nem mosott már kezet, mert hát ugye minek, mert amit nem látunk, az nincs is.

 

Az úrt Pete Hegseth-nek hívják, és mindezt élő adásban árulta be, a Fox&Friends című műsorban mondta el, mikor a Jebediah Bila műsorvezető közölte, hogy Pete régi, száraz pizzákat szokott majszolni a felvételek szünetében. Már ez is azért kissé aggasztó dolog...

 

A férfi ekkor árulta el a titkát, hogy amellett, hogy a pizza szerinte sokáig megőrzi ízét, még a kezét sem mosta meg 10 éve, mert szerinte a mikroorganizmusok nem léteznek, mivel nem lehet látni azokat. És Hegseth állítása szerint azóta nem is volt beteg, és az immunrendszere is erősebb. A következő oldalon található videóban megnézheted ezt a férfit a TV-ben!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket