10 káprázatos, hihetetlen hely a világon

10 káprázatos hely a világon! Nem fogod elhinni, hogy léteznek...

Szerző: vargazsanett - 2018.10.09.

A bolygónkon rengeteg érdekes hely létezik, amiről sokan nem is tudunk. Némelyik olyan káprázatos, hogy el se hisszük, hogy ilyen tényleg létezik! Pedig nagyon is!

10 káprázatos, hihetetlen hely a világon

A Földön számos olyan káprázatos hely létezik, ami már annyira misztikus, hogy ha látnánk, akkor se hinnénk el! A magyarázatra, hogy például ez a tó miért olyan vagy éppen az az utca miért olyan keskeny, sokszor nem találunk magyarázatot… Miért? Mert nincs is… Vagy a természet alkotta ilyen különlegessé, vagy az emberek építették, készítették, de az okát nem tudjuk. Most ilyen érdekességeket fogunk bemutatni nektek, íme 10 káprázatos hely a világunkból!

 

1. A világ legkeskenyebb utcája

Ez az utca Németországban, Reutlingen városában található. Mindössze 30-50 cm a szélessége :)

 

 

2. Egy domb amelynek a tetején egy rózsaszín plüss nyúl található

Ezt az érdekes alkotást egy bécsi képzőművészeti csoport készítette. A csoport neve”Gelitin” 2005- ben a Colletto Fava nevezetű dombon, Olaszországban jött létre ez a mű, melynek hossza 60 m és magassága 6 m. Ez a hatalmas méretű nyúl 2025-ig látható majd!

 

 

Lapozz egyet és nézd meg a még különlegesebb helyeket képekben!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket