Elképesztő drón tények, melyeket még biztosan nem ismertél!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Február 17. - Donát
hirdetes
 | Szerző: Bella
címkék: Lenyűgöző technika

10 tény a drónokról amiket még biztosan nem ismertél!

hirdetes
10 tény amit még biztosan nem ismertél a drónokról

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A drónok szerencsére egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, azonban még mindig sokan vannak, akik nem ismerik ezeket a csodás szerkezeteket, vagy tartanak tőlük. Sok téves elképzelés kering róluk a köztudatban, pedig valójában nagyon hasznos kis szerkezetek melyek akár a mindennapjainkat is megkönnyíthetik amellett, hogy rendkívül jól szórakoztatnak. Ismerj meg 10 tényt, amit kevesen ismernek a drónokról. 

A drónok egyre inkább a mindennapjaink részeivé vállnak, bár még mindig sokan óckodnak tőlük. Leginkább a megfigyelés, és a balesetveszély miatt tartanak tőlük az emberek, pedig ha jó célra vannak használva, akkor igen sok hasznot termelhetnek. Manapság még leginkább csak tesztelik azokban a folyamatokban a drónokat melyekben segíthetnek, de a legszélesebb körben a videózás, fotózás világában hasznosítják a kis szerkezetek elképesztő tudását. Ismerd meg Te is őket jobban 15 tényen keresztül, melyet nem biztos, hogy eddig hallottál a drónokról. 

hirdetes

 


1. Akár 8 km-es távolság


A legújabb fejlesztéseknél már a távolságnak is nagy szerepe volt, így a legújabb DJI Mavic 2 Pro és Zoom drónok már akár 8 km-es távolságra is képesek eltávolodni a vezérlőtől. Ez egészen elképesztő eredmény, mely sokkal kihasználhatóbbá teszi ezeket a kis drónokat. Ha pedig azt i figyelembe vesszük, hogy a mindennapi felhasználás során milyen előnnyel jár, akkor lassan már tényleg csak a képzeletünk szabhat határt a drónok felhasználásának. További információért erről a szuper drónról KATTINTS IDE!

 


2. Elképesztő magasság


Látni teszteket a világhálón, ahol a magassági korlátokat feszegetik a drónok esetében. A hatályos szabályok, és a biztonság miatt nem érdemes átlag felhasználóként 100 méternél magasabbra emelkedni, azonban ha valóban merészek szeretnénk lenni akár 500 méter magasságba is emelkedhetünk egyes drónokkal. Igazán lenyűgöző!

 


3. Életmentés drónokkal


Nem olyan régen kapott szárnyra a hír, mely szerint kísérleteznek a drónokkal való gyógyszerszállítással. Ennek egy tovább fejlesztett kicsit merész tovább gondolása az átültetésre vár szervek drónokkal történő szállítása, mely így sokkal gyorsabb és biztonságosabb lehet. Ezt nem olyan régen ki is próbálták és az első teszt sikeresnek volt mondható, és az életmentő szerv a drón segítségével időben, és sértetlenül jutott célba. 

 

Elképesztő drónok, melyeket neked is meg kell ismerned!

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

hirdetes
hirdetes

Íme a világ legokosabb emberei

Íme a világ legokosabb emberei

2019-01-21

Összegyűjtöttük a világ 10 legokosabb emberét, akiknek egytől-egyig 200 feletti IQ-juk volt! Elképesztő tehetséggel voltak megáldva, melyet a mai napig áldunk a fejlődésben!

EZ nem BMW vagy Audi! Ez egy magyar autó, mely után minden európai megfordul!

EZ nem BMW vagy Audi! Ez egy magyar autó, mely után minden európai megfordul!

2019-02-03

Ez nem egy világmárka nevét viselő autó, ez "csak egy magyar" járgány, mégis bárki látja az utcán, mindenki utánafordul! Hogy mi ilyen különleges ebben a kocsiban? Tudd meg cikkünkből!

5 tipp, hogyan ne törd össze drónod!

5 tipp, hogyan ne törd össze drónod!

2019-02-03

A drónozás hirtelen terjedésével egyre több a kezdő, akik sokszor felelőtlenül, minden tapasztalat nélkül kezdenek bele a repülésbe. Most megmutatjuk mit tegyél, ha elakarod kerülni a drón baleseteket, és biztonságosan gyakorolnád be a repülés alapjait. Ne hagyd ki tippjeinket, ha biztonságosan szeretnél repülni!


2019-02-03 Elképesztő drón kiegészítők, melyeket érdemes lehet repülésnél használni

A drónozás valóban sokszor gyerekjáték, azonban veszélyek is leselkednek ránk a magasban. Sokszor a nagy igyekezet ellenére sem tudjuk ezeket a baleseteket elkerülni, ilyenkor ezek a kiegészítők nagyon hasznosnak bizonyulhatnak. Így végre egy zuhanás vagy vízbeesés sem jár automatikusan drón cserével. Próbáljátok ki Ti is őket!

2019-02-06 A NASA csillagászai felfedezték Isten lakhelyét

A Hubble űrteleszkóp lefényképezett egy hatalmas, azonosítatlan tárgyat, amely nyilvánvalóan mesterséges eredetű, és valósággal úszik az űrben. Az Isten lakhelyének nevezték el.

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

Hihetetlen az oka, amiért nem mos kezet ez a férfi immáron 10 éve! Elsőre azt gondolná az olvasó, hogy biztosan egy nagyon igénytelen férfiról van...

A kekeckedő, kötekedő nők a legokosabbak - állítják a pszichológusok

Pszichológusok állítják, hogy minél kötekedőbb, kiállhatatlanabb és kekeckedőbb egy nő, annál okosabb és intelligensebb. Hogy mi bizonyítja ezt az...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.