10 trükk a mindennapokhoz

10 trükk, ami ezentúl megkönnyítheti mindennapjaidat!

Szerző: doszi - 2015.11.18.

Sok bosszantó dolog lehet az életben. Ez a tíz trükk segít olyan helyzeteket megoldani, amik bosszantóan hatnak a mindennapjaidra. Ami pedig még érdekesebbé teszi a megoldásokat, az egyszerűségük. Vegyük sorra őket:

Egy, a tíz életedet megkönnyítő praktika közül!

1. Pizza újramelegítve?

Első trükkünk a következő: a korábban rendelt, már teljesen kihűlt, esetleg hűtőből előszedett pizza is lehet finom újramelegítés után. A megoldás egyszerű: tegyünk a pizza mellé a mikróba egy pohár vizet. Ettől nem szárad ki és puhább marad.

 

2. Csomagjaink egyszerű megtalálása a reptéren:

Egyszerűen csak kössünk valamilyen egyedi szalagot a csomagjunk fogantyújára és máris könnyebb lesz leszállás után előbányászni a saját poggyászunkat.

 

3. Hogyan töltsünk fel egy túlmértezett vödröt, ami nem fér el a csap alatt?

 

A vödörhöz minden bizonnyal kaptunk egy lapátot is. Ezek úgy vannak kialakítva (legtöbb esetben), hogy ha betesszük a csap alá, a lapát a nyelén keresztük elvezeti a vizet. Nincs más teendőnk, mint a vödröt a megfelelő helyre tenni, s feltölteni.

 

4. Áthúzott gondolataink teljes elrejtése:

Nincs más dolgunk, mint ahelyett, hogy lesatíroznánk rossz gondolatunkat, írjunk rá néhány hasonló hosszúságú másik szót. Így lehetetlen lesz kiolvasni.

 

5. Billentyűzet tisztítása:

Felragasztható jegyzetpapírt használva könnyebben kitisztíthatjuk billentyűzetünket. A beleesett apró ételdarabkák, por így könnyedén eltávolítható.

A következő 5 tipphez lapozz tovább!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket