notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

E számos öveztet- 11 sokkoló dolog, amiket nem reklámoz az élelmiszeripar

E számos öveztet- 11 sokkoló dolog, amiket nem reklámoz az élelmiszeripar

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 Ismerd, meg azt a 11 sokkoló tényt, amit nem tudhatsz meg a reklámokból az élelmiszerekkel kapcsolatban. Ezeket az ételeket nap, mint nap levesszük a boltok polcairól, miközben bele sem gondolunk, hogy mennyi káros anyag lehet benne.

Görög joghurt

A görög joghurt gyártása több millió savós hulladékot termel minden évben, de senki nem tudja, mi történik a savóval. Minden három-négy uncia tejből, a Chobani és más cégek, kizárólag egy uncia krémes görög joghurtot tudnak előállítani. A maradék: savó. Ez egy vékony, nyúlós salakanyag, amit nem lehet egyszerűen csak kiönteni a természetbe. Nem csak, hogy illegális lenne, de a bomló savó mérgező a természeti környezet számára, kirabolja az oxigént a patakokból és a folyókból. Szakértők szerint a savó jelenléte minden vízi életközösséget “Holt-tengerré” alakítana át, elpusztítva a vízi életet, méghozzá potenciálisan egész nagy területeken. Csak a sajtsavó, a joghurt tejsavó “rokona”, az elmúlt években több tízezer halat ölt meg Görögországban. A “Modern Farmer ‘s fascinating story” lenyűgöző történetéből.
 

(forrás:naturahirek.hu)

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Közösség

Szótár

Bomba

A bomba lényegében egy olyan szerkezet, amely különböző kémiai és fizikai reakciók... Tovább

Út

Az út szót leggyakrabban két vagy több pontot összekövető vonalra használják, amelyeken... Tovább

Tovább a lexikonra