notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Mit üzen a tudatalattink, amikor álmodunk?

hirdetes

12 dolog, amikre az álmaid próbálnak figyelmeztetni téged!

MC
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Mit üzen a tudatalattink, amikor álmodunk?

A leggyakoribb álmok jelentése - második oldal

Macskák

Az álmunkban szereplő macskák az erő, a spiritualitás és női tulajdonságok jelképei. A macska jelentheti, hogy egy kicsit többet kell foglalkoznunk női oldalunkkal, vagy hogy fejlesszük önbizalmunkat, ami a spirituális kiteljesedéshez vezet.

Fogak

A fogak az egészséget és a korosodást jelképezik. A legtöbb ember azt álmodja, hogy fogaik letörnek, kihullanak. Ez az öregedéstől vagy a haláltól való félelemmel van kapcsolatban. Az ilyesfajta érzések legyőzhetőek pozitív életszemlélettel és napjaink okosan történő kihasználásával. Jelentheti azt is, hogy az illető túl sokat foglalkozik külsejével, de keveset az egészségével.

hirdetes

Hangyák

A felületesség szimbólumai. Azokat a dolgokat jelképezik, amik ébren zavarnak bennünket. Tudatalattink ezzel üzenhet, hogy oldjuk meg ezeket a problémákat, ne hagyjuk őket felgyülemleni életünkben. Másik jelentése a szorgalom, amely tulajdonságról a hangyák ismeretesek. Eszerint az életben való továbbjutáshoz szükségesnek tartod a csapatmunkát és a szorgalmat, ezért nagyra értékeled családi és baráti kapcsolataidat.

Haj

A haj jelentése lehet szabadság, szexualitás, vagy státuszszimbólum. Lehetséges, hogy el kell gondolkodnod kapcsolatod fizikai aspektusán és foglalkoznod kell saját szexualitásoddal. Azt is jelentheti, hogy tudod, hol a helyed ismerőseiddel való kapcsolataidban. Ha álmunkban hosszú haj szerepel, akkor egy kis szabadságra vágyunk, amit el is érhetünk, ha a saját magunk állította korlátainkon elgondolkozunk.

hirdetes

Víz

Kockázat, ambíciók, mozgékonyság – ezeket jelentheti az álmainkban szereplő víz. Ha gyakran álmodsz vízről, tudatalattid így üzenheti, hogy nagyratörő ember vagy, aki nem riad vissza a kockázatoktól, mivel képes vagy legyőzni saját félelmeidet. Egy másik jelentése, hogy szereted, amikor életed könnyen, gördülékenyen halad és vágysz az egyszerűségre és az ezzel járó kényelemre.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Vonat

A vonatok nehéz súlyú szerkezetek, amelyek személyek (utasok) és / vagy rakomány... Tovább

Tovább a lexikonra