Ezek az optikai csalódások tuti, hogy átverik a te elméd is

12 optikai csalódás

Szerző: vargazsanett - 2016.02.28.

Ezeket a képeket és gifeket elnézve nagyon érdekes jelenség, és mindig is sokakban kérdéseket idézett elő, hogy hogyan lehet ilyen megtévesztő az optikai csalódás. Bemutatok nektek 12-t, mely tuti, hogy átveri a te elméd is.

Optikai csalódások

Ez a 3 autó a képen úgy néz ki, mintha különböző méretű lenne. De ha megnézed a lenti képet, akkor rájössz, hogy nem. Teljesen ugyanakkorák, csak az autók különböző távolsága miatt viccelt meg agyunk.

 

 

Tartsd a szemed a középen lévő kis plusz jelen.  A rózsaszín pöttyök olyanok, mintha néha zöld színűre változnának, ugye? De ha a rózsaszín pöttyöket nézed, akkor nem látod a zöldeket…

 

 

Ezen a képen úgy tűnik, mintha különböző színű lenne a 2 egymás feletti négyzet. Viszont ha letakarod a kép középső részét, akkor láthatod, hogy ugyanolyan színűek. Ugye milyen érdekes?

 

 

Tartsd a szemed a középső plusz jelen és láthatod, hogy a hollywoodi sztárok arca már nem is olyan szép… Sőt!!! Teljesen eltorzulnak… Reméljük az életben azért nem történt meg ez a változás :)

 

 

További különös optikai csalódás képért lapozz egyet!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket