Snezhana Soosh 14 festménye az igazi apa lánya kapcsolatról

14 festmény az apa lánya kapcsolatról

Szerző: vargazsanett - 2016.04.22.

Snezhana Soosh, egy ukrán művész eddig 14 festményével ábrázolja milyen is az igazi apa lánya kapcsolat. Ezeket a képeket látva mindenkinek könny csordul a szemébe, a hatodikon pedig tuti még sírni is fogsz. 

Ilyen az igazi apa lánya kapcsolat - 14 festmény mutatja be

Snezhana Soosh 37 éves ukrán művész, aki az Instagramra töltötte fel festményeit, melyek nagyon meghatóan illusztrálják, hogy milyen is egy igazi apa lánya kapcsolat. A festő édesapja sajnos nem vett részt a család életében, így nem saját tapasztalatból készítette a képeket. Ezzel a sorozattal szeretné a világot inspirálni arra, hogy a fiatal apukák igenis legyenek jelen a lányuk életében, hiszen ezek a boldog pillanatok gyorsan elrepülnek és később már nem lesz lehetőségük, hogy megéljék őket.

 

Ezt szeretné a kisfia eszébe is vésni, ha idősebb lesz és kislánya lesz, akkor legyen mellette, törődjön vele, hiszen egy igazi apa lánya kapcsolat valami olyan különleges tulajdonsággal bír, amit mi emberek megmagyarázni sem tudunk igazán. Még apuka létünkre sem :)

 

A művésznek jelenleg ez a 14 festménye van, de remélhetőleg lesz még több is, hiszen nagyon meghatóak és valóban gyönyörű pillanatokat mutatnak be. A hatodikon még el is fogod sírni magad… :) Nézd meg őket a következő oldalon.

 

Lapozz egyet és nézd meg Snezhana Soosh az igazi apa lánya kapcsolatról készült 14 festményét!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket