Néhány gyönyörű hely a Földön, ahová mindenki el akar jutni!

15 lélegzetelállító hely, amiket fel kell venned a bakancslistádra!

Szerző: kvothe - 2016.12.11.

Fantasztikusan szép helyek a nagyvilágból – ki ne szeretne egyszer eljutni ilyen csodás helyekre? Ez csupán néhány az ezernyi kincsből, amikre vigyáznunk kell!

Néhány gyönyörű hely a Földön, ahová mindenki el akar jutni!

Mindenkiben ott a vágy arra, hogy világot lásson. Amikor vagy gyönyörű helyszíneken forgatott filmeket nézünk, egyből elkalandozik a fantáziánk. Végtelen esőerdők, trópusi szigetek, hófödte hegyvidékek, egzotikus sivatagi oázisok… a lista végtelen!

 

Ha eddig nem voltál biztos benne, hogy ki kell mozdulnod otthonról, vagy sajnáltad a pénzt egy komolyabb nyaralásra, akkor ezek a képek biztosan meggyőznek majd, hogy pakolni kezdj!

 

íme, néhány meseszép hely a nagyvilágból, amiket te is meg akarsz majd látogatni!

 

Namíb-sivatag, Namíbia

A vörös homokkal teleszórt Namíbiában az ember csak itt-ott találkozhat egy árva sivatagi fával. Nem csoda, hogy a Földön ez néz ki a leginkább úgy, mint a Mars felszíne. Több nagyobb filmet is forgattak itt, mint például a méltán sikeres Mad Max – A harag útját.

 

Milford Sound, Új-Zéland

Nehéz Új-Zéland fantasztikus tájai közül csupán egyet kiemelni. A Gyűrűk Ura és a Hobbit filmek nagy részét is a bámulatos szigeteken forgatták, ezért nem csoda, hogy felkerült a listára.

 

Kolukkumalai teavidék: Munnar, India

A tengerszint felett 2,438 méterre található teavidék a legmagasabban fekvő az egész világon, és nem kérdés, hogy a legszebb is! Nem hiába híresek az indiai teák!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket