15 locsolóvers húsvétra, ha még nem találtad meg a kedvencedet

15 locsolóvers, amikkel lenyűgözheted a nőket!

Szerző: TB - 2018.03.26.

A húsvét nem csak a nagy családi ebédekről szól, hanem a hagyományokról is. Ilyenkor a férfiak útnak indulnak, és meglocsolják a falu lányait, hogy el ne hervadjanak. A nők amellett, hogy finomabbnál finomabb ételeket főznek a hosszú hétvégére, színes, díszes tojásokkal várják a locsolókat. Sajnos kezd feledésbe merülni ez a hagyomány, de ha Te még is szeretnél részt venni benne ezekkel a locsoló versekkel tuti befutó leszel a meglocsolt nőknél.

Húsvéti locsoló versek amikkel nem lőhetsz mellé

A húsvét hagyományai nagyon messzire nyúlnak vissza. Sokszor átalakult az évszázadok során, de mára már leginkább haldoklik. A mai fiatalok már cikinek érzik a locsolkodást, pedig egy nagyon jó hagyomány. Régebben a fiúk arra használták a locsolkodást, hogy amellett, hogy jót ehettek, ihattak egész nap, közelebb kerülhettek a kiszemelt lányhoz. A lányokat meglocsolni egyáltalán nem égő, inkább kifinomultságot, és belső értékeket sugall. Ne félj tőle, légy tökös és indulj el barátaiddal húvétkor!

 

A hangulat garantáltan nagyon jó lesz, és a versekért kapott csokik is jól fognak még jönni. Ezenkívül megmutathatod magad a neked tetsző lánynak teljesen más környezetben, és hidd el a lányok is másképp néznek egy bátor férfira. Milyen rossz is lenne, ha a szép lányok idén elhervadnának. A felnőttektől sem szép dolog elkerülni a locsolkodást. Ha neked nem is jelent semmi, nagyszüleidnek, szüleidnek biztosan fontos, és ezen alkalomból okozhatsz nekik néhány vicces és szép percet. Összeszedtük a legjobb locsoló verseket, amikkel garantáltan lenyűgözhetsz minden lányt, akit idén meglocsolsz. De nem árt, ha nem csak az nap reggel futod végig a listát, nincs is annál rosszabb, mint amikor valaki belesül a 4 soros locsoló versébe. Légy bátor, készülj fel, és tarolj idén húsvétkor!

A versekért lapozz a következő oldalra!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket