20 gól a rangadón!

20 gól a rangadón!

Szerző: bohacs0010 - 2015.01.18.

A hétközi fagyoskodós, de igencsak élvezetes hoki meccsek után ezen a hétvégén ismét az uszodák felé vettem az irányt. Egészen a Kőér utcáig próbáltam eljutni. A „szimatom” azt súgta, hogy a Fradi vendégjátéka a Honvédnál igazi presztízs csata lesz.

Ferencváros - Honvéd férfi vízilabda mérkőzésen jártunk, melyen 20 gól született, szenzációs hangulat uralkodott, alig várjuk már a folyatást, addig is olvasd el beszámolónkat.

Nem csak én gondoltam így. A tömött nézőteret látva sokan vélték úgy, hogy igazi rangadóra készülődnek a medencében vidáman melegítő fiúk. A Honvédtől várható volt a megszokott, biztosnak mondható színvonalas játék és a Fradi az utóbbi időben azt hozza, amit a régi időkben megszokhattak szurkolóik.

 

 

Aztán a mérkőzés úgy alakult, ahogy azt várhattuk. Itt egy gól, ott egy gól csupa látványos elemével a pólónak és igazi csaták a medencében. Forrt a víz mindkét oldalon, s az is hamar kiderült, hogy mindkét kapuban kiváló hálóőrök húzzák a falat a süvöltő bombák elé.

 

 

Igazából kiemelni senkit nem volt muszáj, mert csapatként működött mindkét gárda. Amikor egyikőjük meg-meg szökött akár csak két góllal is az edzők jó ütemű időkérései után szinte azonnal egalizálódott a helyzet.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket