notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

A 2000-es évek csodadolgai

hirdetes

Dolgok, amik a 2000-es években még menő voltak (ma viszont cikik)

B. Á.
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Nagyon szerettem a 2000-es éveket, ekkor voltam fiatal, számomra ez a korszak volt az igazi csoda! Persze, tény, fiatalon mindenki jobban meg tudja élni az apró örömöket, de akkor is, szerintem a 2000-es utánozhatatlanok voltak, nézzük is, mit szerettem benne annyira!

2000-es évek

A 2000-es évek a modernizáció csúcsa

Hihetetlen, de akkoriban tényleg azt hittük, hogy a modernizáció csúcskorát éljük, el sem tudtuk képzelni, hogy hol fog tartani majd a technológia 10-20 évvel később. A 2000-es években nagyot lendült a fejlődés, és úgy gondoltuk, hogy hamarosan elérjük azt a csúcsot, ahonnan nincs tovább. Most belegondolva, elég messze volt az igazság, ugyanis a 2000-es évek menő darabjai ma már eléggé cikinek tűnnek, na de nézzük azért, mit szerettünk annyira régen!  

A 2000-es évek csodái – Zene minden mennyiségben! 

Nem létezett élet zene nélkül, divatba jöttek a kazetták, no meg a CD-k, később pedig megérkeztek az MP3-lejátszók is. Házibuli, sulibuli – elképzelhetetlenek voltak zene nélkül. Minden boltban lehetett üres kazettát venni, emlékszel, hogy lehetett újra írni ezeket? Igen, a tetejükön található kis lyukakat ragasztottuk le! És már vettük is fel a zenéket a rádióból. 

hirdetes

A 2000-es évek csodái – Ahol a Nokia az úr! 

Igen, ekkor kerültek elő a mobiltelefonok is. Hihetetlen, de még emlékszem az első telefonomra, egy Nokia 3210-s volt, ami akkor 80 000 forintba került – horror. Semmi másra nem használtam, csak a snake-et, felváltva döntöttük a rekordokat az osztálytársammal. 

A 2000-es évek csodái – Csodacsengőhangok

Valóban csodacsengőhangok voltak, amiket ráadásul mi magunk készítettünk el. Emlékeztek, ugye? Különféle kották jártak kézről-kézre a barátok között, ezeket a kottákat kellett bepötyögni és ha mindent jól csináltunk, polifonikus változatban szólalt meg a telefonunkon. 

hirdetes

A 2000-es évek csodái – A közösségi média

Myvip, Iwiw, Msn, Skype – Ismerős még mindegyik? Ezek voltak a 2000-es évek nagy közösségi oldalai, itt töltöttük a legtöbb időt, aztán megérkezett a Facebook és hihetetlen módon verte le az összes korábbi oldalt. 

A 2000-es évek csodái – Divat

Végére hagytam, de kezdhettem volna ezzel is, az igazi csoda a 2000-es évek divatja volt…Egy pár példa, amire biztosan emlékeztek: Buffalo cipő, deszkás nadrág, csőtopp, csipőnadrág…Ne szégyelljük, ez is a miénk volt, és én nagyon is szerettem! 

frkotou képe a Pixabay -en.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Vonat

A vonatok nehéz súlyú szerkezetek, amelyek személyek (utasok) és / vagy rakomány... Tovább

A hó a víz kristályos, szilárdra fagyott formája. Hókristályok csak megfelelő körülmények... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekesség