25 évig élt barlangjában, elzárva a külvilágtól

Elzárva élt a külvilágtól 25 évig ez a férfi! Rejteke ez a barlang volt!

Szerző: vargazsanett - 2018.03.21.

Ra Paulette annyira beleszeretett barlangjába, hogy képes volt 25 évig ott élni, elzárva a világtól. Most viszont megmutatta nekünk mindazt, amit ez idő alatt készített!

25 évig élt barlangjában, elzárva a külvilágtól

Bemutatjuk Ra Paulette-t, egy férfit aki annyira szereti a művészetet, hogy képes volt 25 éven keresztül a világtól elzártan egy barlangban élni, az Egyesült Államok Új Mexico államában. Munkájának eredménye ez a barlang, ami egy mesébe illő gyönyörű hely. Számára ez a hely testesíti meg a szépséget. Mikor megkérdezik őt, hogy mennyire megszállottja munkájának, ezt mondja: ” A gyerek az mennyire a játék megszállottja? Ha azt tudod csinálni, ami a legjobban vonz, akkor állandóan azt szeretnéd csinálni.”

 

Igazán szereti azt, amit csinál és ez a legfontosabb. A férfiről készült egy Emmy díjas film is, melynek címe: “Cave Digger”. Ez a férfi igazán különleges és reméljük, hogy még sokáig folytatja a munkát. Következő oldalon megnézheted milyen csodát alkotott ez az ember a barlangjában! Készülj fel, ilyen különleges dolgot még sosem láthattál! Mesebeli fotók következnek!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket