2,8 millió forintot fizet annak ez a férfi, aki talál neki egy barátnőt!

2,8 millió forintot fizet annak, aki talál neki egy társat!

Szerző: Petra - 2016.12.13.

Ha már egy fél éves kapcsolat is összejön neki, akkor már megérte kifizetni ezt az összeget. Nem egyszerű a mai világban társat találni, de ez a Birminghamban élő férfi elég bizarr tettre szánta el magát.

Férfi

Egy alabamai férfi, a 29 éves Ren Lu You egy olyan felhívást tett közzé, ami után sokan furcsán néztek rá. A világ egyik legtermészetesebb dolga, hogy az ember felnő, elkezd dolgozni és talál egy társat, akivel szerencsés esetben egy egész életre, vagy akár csak pár évre boldoggá teszik egymást. Természetes dolog ez, kivéve ha az ember olyan sok időt szán a munkájára, hogy a szociális élete teljesen háttérbe szorul, akárcsak ennek a férfinak az esetében.

 

És hogy mi volt ez a bizarr felhívás? Nos, 10 ezer dollárt, azaz 2,8 millió forintot fizet annak, aki talál neki egy nőt. Még az se kell, hogy sokáig tartson a kapcsolat, elég az, ha kitart fél évig, már az is valami. Ez ember általában a barátain, ismerősein, vagy ha mást nem, akkor online társkeresőn ismerkedik meg választottjával. Viszont Ren azt állítja, hogy 12 órákat dolgozik, emellett se bulizni, se barátkozni, se társkeresőzni nincsen ideje. De igazából nem ez volt az, ami idáig vezetett, hisz nemcsak ő jár ebben a cipőben.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket