VÉDA névre hallgató intelligens traffipaxokat telepít a rendőrség, 365 darabot holnaptól

Az új Véda nevű traffipaxokat telepíti a rendőrség, összesen 365 darabot!

Szerző: vargazsanett - 2016.04.04.

Holnaptól élesíti a rendőrség a 365 új, intelligens traffipaxot, melyek a VÉDA nevet kapták. A térképen meg is tudod nézni, hogy hol vannak telepítve.

365 VÉDA nevű, új, intelligens traffipaxot élesít a rendőrség holnaptól

Lezárult a VÉDA nevű, intelligens traffipaxok tesztelése a közúton, így holnaptól már élesítik őket a kitelepített helyeken. Április 5-én reggel 8 órától már élesben működnek, úgyhogy fizethetsz bőven, ha nem figyelsz oda. Ha innentől kezdve szabálytalankodsz, akkor már megy is a bírság automatikusan.

 

A VÉDA automata közlekedés-ellenőrzési rendszer konkrétan 365 kihelyezett, és 160 mobil készülékből áll, melyek már nem csak a gyorshajtást képesek ellenőrizni, hanem a biztonsági övet, a záróvonal átlépését, a piros jelzésen való áthaladást és még számos szabálytalanságot, amiért automatikusan, rendőr felügyelete nélkül is küldik majd a bírságot. Bár igaz, hogy 365 kameráról van szó, de ezeket összesen 132 helyre tették fel, hiszen több irányba is állították őket, így minden sávot képesek figyelni.

 

A következő oldalon megnézheted egy térképen hol találhatók a VÉDA nevű, intelligens traffipaxok!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket