Egy ötéves kisfiú randevúzni vitte a lányt, mert szerinte nagyon szép

Tovább folytatódott a szervezkedés: a fiú spórolni kezdett, és félretette a születésnapi zsebpénzét, hogy finanszírozhassa az eseményt. Még egy új pénztárcát is szerzett, amiben a közös ebédre valót gyűjtögette.

 

A srác szerette volna egy virágcsokorral meglepni „partnerét” a nagy napon, ennek elkészítésében Nina, a fiú édesanyja segített. Az anyuka jelen volt a randevún is, ő olvasta fel a menüt a két gyerkőcnek.

 

„Katy (Dee Dee édesanyja) és én a kismamatornák óta ismerjük egymást és a két gyerek a kezdetektől fogva elképesztően közel állt egymáshoz. Freddie már jó ideje mondogatta, hogy el szeretné vinni Dee Dee-t egy ’randira’, és mivel mindketten odavannak a pizzáért, a helyszín egyértelmű volt. Egyszerűen imádni valók voltak, és olyan jó volt látni, hogy mennyire jól érezték magukat” – mondta Nina.

 

A pizzéria dolgozói még egy szívekkel díszített asztalt is előkészítettek a párocskának.

 

 

„Dee Dee a legjobb barátom az egész világon és nagyon jól éreztem magam a randin. Szeretném máskor is elvinni Dee Dee-t randizni, mert annyira szép lány” – jegyezte meg Freddie.

 

„Nagyon jó volt a randi Freddie-vel, a szívecskés jégrkémek tetszettek a legjobban!” – mondta a lány.

 

Dee Dee anyukája is örült az eseménynek:

 

„Annyira mókás volt az egész. A meghívó, az apró virágcsokor és az asztalkájuk az ablak mellett! Éles ellentétek ők ketten, mégis annyira kedvelik egymást. Dee Dee még külön ruhát is választott magának az egyik üzletben, csak erre az alkalomra.”

 

Itt az idő tehát, hogy összeszedjük magunkat fiúk, mert az ötévesek jobb randikat szerveznek, mint sok felnőtt!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket