Milyen kütyü, tartozék az, amire igazán szükségünk van az okostelefon mellé?

5 Hasznos kütyü és tartozék az okostelefonodhoz, amelyeket Te is be akarsz majd szerezni ez után!

Szerző: gagahu - 2020.03.09.

Az okostelefonokhoz beszerezhető kütyük egyre szélesebb választékban vannak jelen a kínálatban. Nem is csoda, hiszen többségük rendkívül ötletes, praktikus, vagy csak szimplán szórakoztató termék, és ezekre mindig lesz kereslet.

Mik a leghasznosabb kütyük az okostelefonhoz?

Lassan az életünk minden területét befolyásolja az okostelefonunk. Pár év alatt szinte nyomtalanul eltüntetette a nyomtatott naptárakat, az ébresztőórákat, de például a szakácskönyveket is. Van azonban pár dolog, amire önmagában nem képes: az ipar ezekre a kérdésekre mindenféle kütyü kifejlesztésével adott választ. Ezek általános jellemzője, hogy kényelmesebbé, praktikusabbá teszik az okostelefonok használatát, kibővítik az abban rejlő lehetőségeket. A most következő 5 kütyü ezekre ad jó példát:

 

A legklasszikusabb kütyü: a szelfibot

Az elmúlt évek egyik méltán híres/hírhedt találmánya a szelfibot. Ha az ember 10 percet sétál a fővárosban, egészen biztosan találkozik egy turistával, aki egy bot végére erősítve hordja telefonját, és azzal fotózgatja a város nevezetességeit, és persze velük magát. A szelfibot segítségével távolabbról készíthetünk magunkról képet, gyakorlatilag úgy, mintha ezt valaki más tenné.

 

Ha szeretsz kirándulni és szelfiket készíteni, ezt a kütyüt mindenképp be kell szerezned! 

 

VR szemüveg

A virtuális valóság nem elvont fogalom többé, hiszen a különféle VR sisakok segítségével a saját szemünkkel is megtapasztalhatjuk! Egészen elképesztő, hogy milyen élethű látványt nyújt egy ilyen szemüveg, érdemes kipróbálni!

A legtöbb új okostelefon már képest kezelni ezt a szuper találmányt, amely világszerte igen elterjedté vált az elmúlt egy évben. Míg az újdonság erejével hatva csillagászati összegekbe került, addig ma már abszolút elérhető áron megvásárolható, az élmény pedig garantált!

 

Vezeték nélküli töltő – vagy mágneses töltő telefonodhoz

Bár a régebbi okostelefonok többsége még nem támogatja, a vezeték nélküli töltő egyértelműen a jövőt jelenti. Nincs több megtört kábel, kitámasztott telefon: csak egy lezser mozdulattal rárakod a telefonodat a tányérszerű kis felületre, és a mobilod elkezd tölteni! Ugye, mennyivel kényelmesebbnek hangzik, mint a kábeles megoldás? 

 

Ha nincs még olyan okostelefonod, amely a vezeték nélküli töltést támogatja, akkor is van egy szuper megoldás: a mágneses töltők hazánkba is megérkeztek! Ennek lényeke, hogy a töltő feje a telefonod aljazátban marad, és mágnessel csatlakozik a kábelhez. Így nem teszed tönkre telefonod a folyamatos töltődugdosással :)

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket