Ötletes randevú programok, hogy kettesben is eltöltsetek egy kis időt

A romantikus programok minden kapcsolatba kellenek

4. Diavetítés romantikusan


Az amerikai filmekben láthatunk sokszor diavetítéseket a romantikus filmekben, azonban a való életben sajnos még nem terjedtek el túlzottan. A diavetítés, még ha manapság már nem is diáról, hanem projektorról megy, elképesztően megható, és romantikus tud lenni. Végignézni a közös életeteket képekben, néhány vicces videóval vegyítve, garantáltan szem nem fog szárazon maradni. Ha tökéletessé akarod tenni a montázs alá, bevághatod kedvenc szerelmes dallamaitokat. Szervezd meg piknikszerűen, rendelj némi ételt, hűts be egy kis pezsgőt, és ne feledkezz meg a projektorról. Elképesztő hatást tudsz elérni, ha párnákat raksz a kertben a fűbe, és gyertyákkal kirakod az odavezető utat. A ház legnagyobb üres falára pedig mint az autós mozikban kivetítheted az általad szerkesztett kisfilmet. Hidd el teljesen odáig lesz a párod az ötletért, és valószínűleg soha nem fogja majd elfelejteni ezt az elképesztő élményt. 


5. Táncórák ajándékba


A tánctanfolyamok most már szinte teljesen kimentek a divatból, pedig nagyon jó program lehetőséget kínálnak. Elképesztő szórakozási lehetőség, amit kettesben csinálhattok, és ráadásul még sportoltok is közben. Ha mindig is úgy érezted, hogy botlábakkal születtél, az sem akadály, mert ketten sok nevetés közepette juthattok túl a kezdeti nehézségeken. Hidd el a legtöbb nő örül egy ilyen ajándéknak, mert alapvetően szeretnek táncolni ráadásul, ha nem modern ugrálós táncot választasz ki, új tüzet vihet a kapcsolatotokba. Egy ilyen tanfolyam sokat kedvez az intimitásnak, és a jövőben is értékes időt tölthettek együtt, amitől még boldogabb, és kiegyensúlyozottabb lehet a kapcsolatotok.
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket