Ha zseni vagy akkor megtalálod a 6 embert a képen

Te megtalálod a 6 embert a képen? Akkor zseni vagy!

Szerző: vargazsanett - 2016.10.13.

Egy egyszerű kis személyiségteszt, ahol 6 ember, illetve arc van elrejtve a képen. Nem sokan találják meg, de ha te észrevetted mind a 6-ot, akkor zseni vagy!

Ha zseni vagy akkor megtalálod a 6 embert a képen

Olyan személynek tartod magad, aki odafigyel másokra és észreveszi ha megváltozott valami egy másik emberen? Akkor neked biztosan sikerül majd megtalálni ezen a képen az embereket illetve arcokat. Ha természetes hajlamod van arra, hogy észrevedd az apróbb részleteket, ha odafigyelsz a kis dolgokra is és még jó a látásod is, akkor ezzel a teszttel be is bizonyíthatod majd. 

 

Nem csak a látás, de az agy tesztje is ez. A fekete-fehér rajzon összesen 6 ember/arc bújt meg. Vess egy pillantást rá és rájössz majd, hogy átlagos ember vagy-e, vagy pedig az átlagosnál jobb vizuális készségekkel rendelkező. Ez utóbbiak sokkal finomabban vannak hangolva az életre, a részletekre, jobban odafigyelnek a másikra és ha arról van szó, akkor könnyebben megtalálják a “tűt a szénakazalban”. :) Íme a kép:

 

 

A következő oldalon megmutatjuk hol van a 6 elrejtette ember, illetve arc!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket