62 évesen szült gyereket Lina Alvarez

62 évesen szült gyereket ez a nő!

Szerző: vargazsanett - 2019.02.14.

A 62 éves Lina Alvarez orvosként dolgozik Spanyolországban. Harmadik gyermekét szülte meg nemrégen. Ennyi idősen ő egy biológiai csodának számít, hogy teherbe tudott esni!

62 évesen szült gyereket Lina Alvarez

Lina Alvarez, 62 éves és nemrég szülte meg harmadik gyermekét, egy kislányt.  A hölgynek van egy 27 éves és egy 10 éves fia. 62 évesen úgy érzi magát, mint 30 éves korában, azt mondja, hogy a terhességtől fiatalabbnak és boldogabbnak érezte magát.

 

 

A hölgy mesterséges megtermékenyítés lévén lett újra várandós. Egy orvos kivizsgálta és mivel mindent rendben talált, vállalta a beültetést. 

Lina Alvarez élete nem volt felhőtlen. A nagyobbik fia egészségügyi problémákkal született, egy orvosi hiba miatt, amely még a terhesség alatt történt. A nőgyógyász rutinvizsgálatot végzett, amikor megsértette a fiú fejét, ez a sérülés a még meg nem született babánál súlyos problémát okozott. A fiú betegségére ráment a nő házassága is.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket