Ha most megcsinálod ezeket, akkor már is nyugodtabb lesz a karácsonyod

7 dolog, amit már most megtehetsz, hogy elkerüld a karácsonyi őrületet

Szerző: Dominik96 - 2019.04.24.

Minden egyes karácsonyi őrület után megfogadom, hogy a jövő évit másképp fogom csinálni, időben elkezdem és társai. Úgy érzem, ebben az évben tényleg sikerülhet, szóval összeszedtem nektek pár dolgot, amit már jó, ha most novemberben megcsináltok.

7 dolog, amit már most megtehetsz, hogy elkerüld a karácsonyi őrületet

1. Karácsonyi készülődés – Már most tervezd meg a karácsonyi kiadásokat!

Próbáld meg tervezni, hogy személyenként kinek szeretnél venni ajándékot, és, hogy kire mennyit szeretnél költeni. Azt se felejtsük el, hogy nem csak az ajándék költségeivel kell számolnunk, hanem például a karácsonyi menü, karácsonyfa, dekoráció. Ha még időben elkezded az ajándékokat vásárolni, akkor sokkal, nagyobb eséllyel találsz olyanokat, amelyek a megtervezett költségkeretbe beleférnek és meg is felelnek.

 

2. Karácsonyi készülődés – Még most kezdj hozzá, a saját készítésű ajándékokhoz!

Sokkal szívhez szólóak és emlékezetesebbek a saját készítésű ajándékok, és sokkal inkább szól a szeretetről, mint a vásárlásról. Valószínű, hogy aki kapja tudni, fogja, hogy időt, energiát és szeretetet fektettél bele. Terveztem már én is, hogy készítek saját készítésűt, de sajnos az időm soha nem engedi. Viszont, ha még most elkezdjük, akkor nagyobb eséllyel be tudod fejezni karácsonyig.

 

3. Karácsonyi készülődés – Nyugodtan kérhetsz kívánság listát szeretteidtől!

Biztos előfordult már veletek is, hogy az utolsó pillanatban kétségbeesve kérdezgetjük szeretteinket, hogy minek örülnének. Erre is van megoldás, írj nekik egy kézzel írt levelet, amelyhez mellékelsz egy üres listát, amin legalább 10 hely van. Ha időben odaadod nekik, akkor még bőven van egy kis idejük is gondolkodni rajta, hogy mit kérnének. Persze a legtöbb esetben a családtagok azt válaszolják, hogy nincs szükségük semmire. Ha a tökéletes ajándékot keresed a szeretteid számára, akkor a legjobb, ha olyat választasz, aminek biztos, hogy bárki örülne. Ajándékozz élményt a szeretteidnek! Egy közös családi hétvégének biztos, hogy mindenki örülne, hiszen így együtt szerezhet felejthetetlen élményeket a család. 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket