Ezeket a dolgokat eddig tuti, hogy rosszul csináltad

7 dolog, amit eddig valószínű, hogy rosszul csináltál

Szerző: Dominik96 - 2015.12.03.

A vécét sem úgy kell használni, ahogyan tudjuk sőt még a pizza evésnek is megvan a maga technikája. Szóval megéri megnézni ezt a videót és okulni belőle! :D

7 dolog, amit eddig valószínű, hogy rosszul csináltál

Mégsem úgy van, ahogyan tanultuk?

 

Rengeteg olyan apró dolgot, amit beidegződésből csinálsz, lehet, hogy rosszul csinálod. Itt van egy jó lista, amin elvan látva jó tanácsokkal. Olyan is szerepel rajta, hogy a hétköznapokban mire figyelj oda, ha jót akarsz magadnak.

 

Hogyan kell használni a papír kéztörlőt? Hogyan kell jól beállítani a visszapillantó tükröt? Hogyan ülj a vécén és, hogyan végezd a dolgod, és, hogy miért csukd le a tetejét? Hogy kell normálisan helyesen fogni a pizza-szeletet? Hogy szárítsd az elmosott csészéket? Hogyan rakd be a hűtőbe a dobozos italokat?

 

Ezekre itt mind választ lelhetsz. Fura, hogy így tanították nekünk, vagy akár magunktól jöttünk rá, de mégis rosszul csináljuk. Ebből a videóból sokat lehet tanulni és sok hasznos tanács van benne.

 

A videót a következő oldalon találjátok! :)

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket