7 dolog a férfiakról

7 dolog, amire minden férfinek szüksége van!

Szerző: vargazsanett - 2018.03.22.

Erre a 7 dologra minden férfinek szüksége van, így fontos lenne, hogy ezekkel minden nő tisztában legyen. Az 5. az egyik legfontosabb, akár a kapcsolat is múlhat rajta!

7 dolog a férfiakról

A férfiakat és a nőket Isten különbözőnek teremtette. Az esetek többségében azok a dolgok, amelyek sokat jelentenek egy nőnek, talán egyáltalán nem érdekli a férfiakat és fordítva. A férfiak viselkedésére vonatkozó elméletek 18-22 éves férfiakon alapszanak. Az idősebb férfiak általában kifinomultabbak, viszont még mindig teljesen máshogyan gondolkodnak és viselkednek, mint a nők. A nők gyakran panaszkodnak a férfiak furcsa szokásaira és rekacióira. Íme, néhány dolog, amit mindenképpen jó észben tartani velük kapcsolatban.

 

1. A tettek többet érnek a szavaknál

A férfiak nem képesek a nők gondolataiban olvasni és nem is olyan kifejezőek, mint a legtöbb nő. Ha valamit szeretnél, akkor azt próbáld a férfi tudtára adni. Ne várd meg, hogy kitalálja, majd teljesítse a vágyaidat. Például, ha szeretnél egy romantikus randevút, akkor mondd el neki, hogy számodra milyen értékesek az ilyen alkalmak. A férfiak kevésbé intuitívek, így jobb, ha minden vágyadat megosztod velük.

 

Lapozz egyet és ismerd meg a többi fontos dolgot a férfiakról!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket