7 híres rajzfilm karakter, akik a való életben megtalálhatók!

Életre keltek a rajzfilm karakterek! 7 ember, akik hasonlítanak egy mesehősre!

Szerző: vargazsanett - 2019.03.16.

Életre keltek a mesehősök? Igen!!! Bemutatunk 7 személyt, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint valamelyik rajzfilm karakter! 7 ember, akik mellett nem tud elmenni az ember anélkül, hogy meg ne bámulná őket. :)

7 híres rajzfilm karakter, akik a való életben megtalálhatók!

Ugye néha veled is előfordult már, hogy egy-egy bevásárlás vagy séta közben megpillantottál olyan ismeretleneket, akik külsőre valamelyik színészre hajaztak. Apám,  ez kiköpött Alain Delon! Vagy : Elképesztő, pont, mint Robert de Niro! Az viszont sokkal viccesebb, amikor egy-egy mesefigura jut eszedbe az emberekről.

 

Elhoztuk nektek a legszembetűnőbb és legmókásabb rajzfilm-alteregókat.

 

 

A híres hawaii színész Jason Momoa, a trónok harcában Khal Drogo karakterét személyesíti meg. Már a moziban motoszkált bennem, hogy mennyire ismerős ez az arc, a fekete, szúrós tekintet, a sötétbarna haj.. Aztán bevillant: hát persze, Zordon. Gyerekkorom nagy kedvence, az Oroszlánkirály gonosz figurája kiköpött mása Khalnak, a dothrakiak uralkodójának. Vagy fordítva? Bár ez a kérdés mindegyik hasonlóságnál felmerül.

 

 

A kemény ukrán bírónő, az 59 éves Alla Bandura kiköpött Ursula, a Kis hableány című közkedvelt Disney rajzfilm főgonosza. A fotó - amin a hasonlóság tagadhatatlan - 10 éve készült, és a testes, fekete-fehér hajú hölgy azt nyilatkozta, úgy emlékszik éppen egy komoly tárgyalásra sietett ebben a gyorsan "összedobott" extrém sminkben.

 

 

A gyönyörű atlantai modell, Olayinka Mia Noel pár éve Halloween alkalmából öltözött be Jázmin hercegnőnek, ami elképesztően találó választás volt részéről. Életre keltette az 1992-es amerikai animációs film főhősének, Aladdinnak kedvesét. A hasonlóság elképesztő, kapott is bókokat bőven.

 

 

Egy brazil lány, Andressa Damiani, gyerekkorában is babaarcú volt, de miután látta a Frozen (Jégvarázs) című mesefilmet, azt vette a fejébe, hogy ha törik, ha szakad, mindenképpen olyan külsőt akar, mint amilyen Elzának van. Ez mára sikerült is neki, bár sokan elképednek, vagy szörnyűlködnek a külsején, azért a legtöbben, amikor meglátják inkább csodálják a hasonlóságot. Damiani kisasszony maximalista, így még a mosolyát is Elzáéra cserélte.

 

Lapozz egyet és nézd meg a többi életrekelt rajzfilm karaktert is!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket