Az iPhone 7-es szebb és modernebb lesz elődjénél

7 új infó az iPhone 7-ről

Szerző: doszi - 2015.12.03.

Már rénézésre is káprázatos lesz az új iPhone, ami rengeteg újítást tartalmaz majd, ezáltal ismét az egekbe szökhetnek az eladási statisztikák az Apple háza táján. Hét infó az új készülékről!

Azt már tudjuk, hogy az Apple újragondolja népszerű okostelefonját, lássuk milyen ötletekkel áll elő

1. Elsődleges újítás, amit minden "almás" szívesen fogad majd, az a csatlakozó újragondolása lesz. USB C- típusú csatlakozóval szerelik fel a hetest, amit már a MacBookoknál is alkalmaznak.

 

2. A fülhallgatók terén is változás állhat be. Az Apple úgy gondolta, hogy a technika fejlődésével felesegessé vált, hogy vezetékekkel bajlódjunk, így vezeték nélküli rendszerrel oldanák meg a zenehallgatást.

 

3. Újabb módosítás, melyet csakugyan minden Apple fanatikus szívesen fogad, miszerint az új készülék vízálló lesz. Bár ezt még nem erősítették meg hivatalos források.

 

4. Hogy mikorra várható az iPhone 7-es? 2016 szeptemberére ígérik az Applenél, és az is ezt támasztja alá, hogy a legútóbbi darabok  mindig szeptembertől voltak kaphatóak.

 

5. Ami még biztosra vehető, az a felbontás radikális javítása, ugyanis az Apple nem szeretne alulmaradni a riválisaival szemben, mint a Sony, vagy a Samsung gyártók.

 

6. A vásárlók nem voltak elégedettek a jelengleg újank számító 6S készülék akkumulátorával, így a fejlesztők ezen a téren is erősítenék az új modellt. 

 

7. Az ár... Ez mindig kényes kérdés egy Apple készüléknél. Most sincsen ez másképp, hiszen az új telefon bolti ára megközelítheti majd a 200.000 Ft-ot, a maga 649 dollárra becsült árával.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket