9 emberi alak a festményen

9 alakot rejt a festmény - Megtalálod mindet?

Szerző: bohacs - 2016.08.11.

A képen összesen 9 emberi alakot rejtett el a világhírű művész, elég furcsa, de az emberek 10 százaléka képes megtalálni mind a kilencet! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy neked fog-e menni! 

Octavio Ocampo műve

 

A festmény Octavio Ocampo műve, aki festő és szobrász, kreativitása pedig az egész világon ismert. Különböző képeket, személyeket illetve tárgyakat kombinál olyan módon, hogy a végeredményen egészen meghökkentő lesz. Ezek az illúziók eltérnek a valóságtól, a szem által gyűjtött, az agyban feldolgozott információk összessége. A kép első pillantásra egyszerű festménynek tűnik, amin csak a tábornok található, ha viszont tovább nézzük, akkor feltűnik a tábornok családjának tagjai is.

 

Nem véletlenül adta Octavio Ocampo „A Tábornok családja” címet festményének, egyszerűen elképesztő alkotás, melyen összesen 9 ember alakja látható. Bevallom őszintén, hogy nekem először csak öt volt meg és elég sokáig néztem, mire meg lett mind a kilenc! Az emberek 90 százaléka nem találja meg mindet, kíváncsi vagyok, neked menni fog-e! Egy kis idő után lapozz a következő oldalra, ahol megmutatom neked mind a kilencet! 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket