notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

9 emberi alak a festményen

hirdetes

9 alakot rejt a festmény - Megtalálod mindet?

Szélesi Ferenc - Főkertész
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A képen összesen 9 emberi alakot rejtett el a világhírű művész, elég furcsa, de az emberek 10 százaléka képes megtalálni mind a kilencet! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy neked fog-e menni! 

Octavio Ocampo műve

A festmény Octavio Ocampo műve, aki festő és szobrász, kreativitása pedig az egész világon ismert. Különböző képeket, személyeket illetve tárgyakat kombinál olyan módon, hogy a végeredményen egészen meghökkentő lesz. Ezek az illúziók eltérnek a valóságtól, a szem által gyűjtött, az agyban feldolgozott információk összessége. A kép első pillantásra egyszerű festménynek tűnik, amin csak a tábornok található, ha viszont tovább nézzük, akkor feltűnik a tábornok családjának tagjai is.

hirdetes

Nem véletlenül adta Octavio Ocampo „A Tábornok családja” címet festményének, egyszerűen elképesztő alkotás, melyen összesen 9 ember alakja látható. Bevallom őszintén, hogy nekem először csak öt volt meg és elég sokáig néztem, mire meg lett mind a kilenc! Az emberek 90 százaléka nem találja meg mindet, kíváncsi vagyok, neked menni fog-e! Egy kis idő után lapozz a következő oldalra, ahol megmutatom neked mind a kilencet! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Ház

A történelem folyamán az embernek mindig is egyik alapszükséglete volt, hogy fedelet találjon... Tovább

Fal

A kőből, betonból, vályogból vagy egyéb építőanyagból készült konstrukciót terek... Tovább

Tovább a lexikonra
Humor