A 9 legjobb film, amit vétek kihagyni

9 FILM, amit vétek lenne kihagynod!

Szerző: vargazsanett - 2019.01.15.

Úgy megnéznél valami jó filmet? Nem kell kutakodnod a neten, mert elhoztuk neked azt a listát, amin lévő 9 filmet mindenkinek látnia kellene! Vétek kihagyni egyet is belőlük!

A 9 legjobb film, amit vétek kihagyni

“Úgy néznék valami jó filmet, de a tévében nincs semmi”-ejtjük ki nagyon gyakran ezt a mondatot. A hosszú téli estéken pedig még jobban vágyunk egy szívmelengető csajos filmre.

Szerezz be egy puha pokrócot, készíts forró csokit, és válassz egyet az alábbi filmek közül.

 

 

Minden, minden (Everything, everything, 2017)

Maddy soha nem tudja elhagyni az otthonát, ugyanis allergiás a fényre, és a napsütésre. Hermenetikusan zárt otthonában teljesen elzártan él a külvilágtól. Egy nap azonban megjelenik egy fiú az életében, aki mindent megtenne azért, hogy az ablakon át szövődött románc valóra válhasson.

 

 

Szerelmünk lapjai ( The Notebook, 2004)

Allie és Noah tizenésves korukban találkoztak először, azonban a társadalmi különbségek miatt szüleik ellenezték a kapcsolatukat. Néhány évvel később újra találkoztak, amikor újraéled szerelmük lángja, azonban Allinek választania kell. El kell döntenie, hogy a férfi, vagy a társadalmi rang fontosabb számára.

 

 

Visszatérés a kék lagúnába (Return to the Blue Lagoon, 1991)

Richard és Lilli együtt nőttek fel egy lakatlan szigeten. Nem is mertek semmit a világban ezen a csodálatos paradicsomon kívül. Végtelenül boldogak, és szerelmesek voltak, nem létezett számukra probléma a világon. Azonban egy napon a szigetre tévedt egy hajó, amely megzavarta a boldogságukat.

 

Lapozz egyet és nézd meg a többi kihagyhatatlan filmet is!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket