9 korosodó nő, akik jobban néznek ki, mint fiatalon!

9 korosodó nő, akik jobban néznek ki, mint fiatalon!

Szerző: vargazsanett - 2019.10.28.

Nézzük meg ezt a 9 60 év fölötti hírességet, akik remekül választottak plasztikai sebészt. Hogy honnan tudjuk ezt? Onnan, hogy szinte meg sem lehet mondani, hogy átestek bármilyen beavatkozáson is. 

9 korosodó nő, akik jobban néznek ki, mint fiatalon!

A következő 9 nő, mind abban a korban van már, hogy természetes, ha egy kicsit lógósabb a bőrük. Ma már erre létezik többféle megoldás is és amikor ők döntöttek, hollywood legtehetségesebb sebészeit választhatták mivel olyan remek munkát végeztek, hogy néhány 30-40 éves sztár is megirigyelné azt.

 

1.    Christy Brinkley

A 65 éves modell a sportra és az egészséges, vegetáriánus táplálkozásra esküszik. Remek formában van a mai napig, legyen ez az életmódja vagy a genetika miatt. Arca azonban, bármennyire is nehéz észre venni, már nem az eredeti, de ezzel nincs is semmi baj mivel nagyon szép és természetes végeredményt kapott. 

 

2.    Charlotte Rampling 

Már a 70-es évek óta valódi szimbóluma a nőiességnek és vagányságnak. Remek tanáccsal látta el nőtársait, ugyanis azt javasolta, hogy aki plasztikai beavatkozást fontolgat várjon még egy kicsit, hátha idővel hozzászokik az öregedés folyamatához és meggondolja magát az arcfelvarrást illetően. A francia-brit színésznő olyan természetes szépség, hogy még az sem kizárt, hogy valójában nem esett át még műtéten csupán remek szakember a kozmetikusa. Akárhogy is, egy biztos az ő célja, hogy örökké ilyen csábos maradjon. 

 

3.    Jane Fonda

Szinte hihetetlen, de a színésznő már 81 éves. Természetesen rajta is látszódnak a mögötte álló évek, de a helyett, hogy a botoxxal próbálkozott volna, inkább a sebészi beavatkozás mellett döntött. És milyen jól tette! Így a nyakán és az állánál egy kicsit szépítettek rajta, de az arca többi része megőrizte a természetességét és így a tökéletes egyensúlyban, szinte észre sem lehet venni az apró javításokat.

 

4.    Andie MacDowell

A maga 61 évéhez képest még mindig ragyog a színésznő, azonban az arcán mind felismerhetünk egy-két furcsaságot. Ennek oka pedig roppant egyszerű. Andie MacDowell-nek szinte már védjegyévé vált gyönyörű hajzuhataga és természetesen ehhez a hajkoronához méltó fiatalos arcra van szüksége. Ebben pedig a kozmetikai ipar és a sebésze is segítségére voltak. 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket