900 szál szegfűvel lepte meg lány iskolatársait ez a fiú

Egy fiú 900 szál szegfűvel lepte meg összes lány iskolatársát

Szerző: vargazsanett - 2017.08.18.

Ez a fiatal fiú 900 szál szegfűre spórolt körülbelül másfél évig azért, hogy az összes lány iskolatársát meglephesse egy szál virággal ezen a napon. 
 

900 szál szegfűvel lepte meg ez az aranyszívű fiatal srác a lányokat

Hayden Godfrey másfél éven keresztül spórolt azért, hogy egy online virágboltban megvásárolhasson 900 szál szegfűt, amit kioszthat az összes lány iskolatársának. 450 dollárba került neki ez a mutatvány!

 

 


A fiatal fiú most 17 éves, de már 14 éves kora óta minden évben egyre több virágott küldött ki lány barátainak, ismerőseinek. Másfél éve tervezte a mostani akcióját. Elmondása szerint minden évben elszomorította az, hogy sokan nem kapnak semmit sem, ezért kitalálta, hogy összegyűjt annyi pénzt, amennyiből egyszer mindenkinek vehet virágot. 

 

 

Nagyon megható, ahogyan ez a fiatal fiú gondolkodott, hiszen ezen a neves napon nem minden nő kap ajándékot sajnos. De ha te szeretnéd igazán meglepni párodat Nőnap alkalmából, akkor vidd el vacsorázni egy igazán romantikus helyre, a Budai Várban található Pest-Buda Vendéglőbe, amelyet ide kattintva meg is nézhetsz: étterem a Budai Várban.

 

Hogy hogyan kivitelezte az akciót a fiú? Nézd meg a következő oldalon!
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket