Halálra verték a fiatal férfit a rendőrök, miután segítséget hívott

Segítséget hívott, az érkező rendőrök pedig halálra verték

Szerző: kvothe - 2016.11.02.

Az orvosok nem tudták megmenteni a kórházban, belehalt sérüléseibe.

Az orvosok nem tudták megmenteni a kórházban, belehalt sérüléseibe

Gyakran hallunk történeteket a rendőrségi brutalitásról, és minden esetben hatalmas port kavarnak fel az ilyen történetek. Talán félreértés, talán megvesztegetés állhat az ellentmondásos ügyek háta mögött, de az biztos, hogy valahányszor egy színesbőrű fiatal az áldozat, akkor az esetet példaként emlegetik az emberek a jövőben.

 

Nem teljesen egyértelmű körülmények között szerezte halálos sérüléseit Tawon Boyd, akit a rendőrök vertek agyon, miután egy segélyhívást kaptak és a helyszínre érkeztek.

 

A baltimore-i rendőrség jelentése szerint Tawon barátnője, Deona Styron hívta ki őket a házhoz. Ez az állítás azonban nem egyezik a férfi ügyvédjének állításával, miszerint Tawon volt az, aki mentőkért telefonált a 911-nek. Az egész célja az lett volna, hogy a legközelebbi egészségügyi központba vigyék a férfit.

 

 

A hatóságok azt állították, hogy azért hitték, hogy a nő kezdeményezte a hívást, mert a 911-es ügyintéző „női sikoltozásról” számolt be, amikor leadta az információt a rendőrségnek.

 

A következő oldalon kiderül, hogy mi állt még a rendőrségi jelentésben!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket