A világ 10 legfurcsább tetoválása

A 10 legérthetetlenebb tetoválás

Szerző: szoroakos - 2014.06.23.

A tetoválás társadalmilag egyre elfogadottabb, ezért egyre többen vállalnak varratást. De minél több a vállalkozó, annál több a hülyeség is. Összegyűjtöttem nektek a világ 10 legrosszabb tetoválását. Legalábbis azt a 10-et, amit az interneten felleltem.

Top 10 legrosszabb tetoválás

WTF-Man

Legelső jelöltünk képénél több kérdés is felmerülhet, de nem mindre tudom magamtól a választ… ha egyszer utolérjük, interjút fogunk tőle követelni!

Először is miért van egy függőleges vonal végig az arcán? A legfontosabb kérdés mégis csak az lenne, hogy minek a Hello Kitty? Túl sok lángoló koponya lenne a tag testén, amiket szeretne a jó fengshui miatt kiegyensúlyozni egy vidám helócicával? De végül, meg fogja ezeket bánni valaha és lézerkezelésre adni a fejét? Egyszer lehet, hogy eltűnnek róla ezek a brutálisan furcsa tetkót, de addig is biztosan sokan néznek majd rá, miközben a fejük felett a WTF Man!? kérdés lebeg.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket