Irány az olimpia Rioban!

Tudtad, hogy a riói olimpiának cukrász érdekeltsége is van? Büszkék lehetünk rá, ismerd meg Te is a részleteket!

Szerző: Corretja - 2019.04.24.

A riói olimpián most nem csak a magyar sportolók képvislehetik hazánkat, de egy cukrász is esélyt kapott! Nézzük meg most együtt, hogy hogyan is épül majd fel az idei ötkarikás játékok háttere, és mik azok a különlegességek – mint például a fine dining étterem fogalma -, amelyek mellett nem mehetünk el szó nélkül! 

Irány Rio!

 

Sportújságírók és lelkes, mindenre elszánt szurkolók hada készül a Rio de Janeiroban tartandó 2016-os olimpiai játékokra. Mindenki a legjobbat szeretné kihozni a versengésből: a résztvevők, a szervezők, és persze az összes ember, aki csak ott lesz. Van, akinek örök álom marad kijutni egy olimpiára, és élőben szurkolni a nagy kedvencne, vagy megnézni a hazai csapatot, amint boldogan emeli a kezét a levegőbe a dobogó legtetején, nyakukban az arannyal. Van azonban, akinek megadatik az, hogy részt vegyen egy (vagy több) olimpián, és ezzel örök emlékre tegyen szert. 

 

Ilyen szempontból most egy kicsit talán szokatlan módon elkalandozunk, és egy olyan hölgyet említünk, aki nem sportolóként, nem is újságíróként, hanem valami egészen más pozícióban “indul” majd Rioban. Ez pedig szoros összefüggésben van a fine dininggal, mely kifejezésről a legtöbben már tdják, mit is takar valójában.

 

Nagy Anna egy méltán elismert cukrász (Salon Restaurant), akit nemrégiben hatalmas megtiszteltetés ért. A magyar államtól jött egy felkérést, hogy létesüljön kint, az olimpián egy Hospitality House, ahol a magyarok – mint a 2024-es olimpiára kandidáló egyik ország tagjai – bemutatkozhatnának.

 

Ez egészen pontosan úgy nézne ki, hogy a cateringet helyi erőkkel oldják meg, de magyar ételek lennének a főszereplők. A Salon cukrászát, Nagy Annát – aki a Sirha idei versenyén a 2. helyet érte el csapatban – kérték fel, hogy irányítsa ezt a munkát a cukrásztermékek oldaláról.

 

Lapozzatok a további érdekességekért, amit a 2016-os olimpiáróél feltétlenül tudni kell! 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket