Az utolsó kérése az, hogy had láthassa a filmet

A halálos beteg Star-Wars rajongó álma valóra vált

Szerző: Dominik96 - 2015.11.06.

A kérése csupán annyi volt, hogy had láthassa a Csillagok háborúja szériának legújabb részét, a Disney eleget tett a kérésnek.

Az utolsó kívánsága az volt, hogy had láthassa a filmet

Az utolsó kívánság

 

Az orvosok gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizáltak nála, állításuk szerint daniel nem fogja megélni a film bemutatóját. Egyből felkapta a közösségi média a houstoni srác történetét. A régi és új szereplők, mint például John Boyega és Mark Hamill azért kampányolt, hogy Daniel még jóval a film megjelenése előtt megnézhesse a filmet. Nem húzta sokáig a dolgot a Disney és a Lucasfilm, Daniel Fleetwood már meg is nézhette a Star Wars: Az ébredő Erőt. Melyről felesége közzé tett egy boldog posztot Facebookon.

 

Itt megtekinthetitek a posztot

 

A film rendezője J.J. Abrams akarta elsőként közölni az örömteli hírt a házaspárral, ezért felhívta őket telefonon. Daniel saját otthonában tekinthette meg a legújabb rész vágatlan verzióját.

 

Már korábban is teljesített egy hasonló kérést J.J. Abrams, egy halálos beteg Star Trek rajongónak tett szívességet azzal, hogy premier előtt láthatta a filmet.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket