notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

A hely, ahol nem vagy menő, ha Ferrarival jársz suliba

hirdetes

A hely, ahol nem vagy menő, ha Ferrarival jársz suliba

Sz. D.
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Hol is lehetne ez máshol, mint Dubaiban. Itt áll egy Ferrari, mellette egy Mustang, jobbra egy Aston Martin. Így járnak egyetemre Dubaiban a ”nehéz sorsú” egyetemisták. Nézd meg a képeket. Elképesztő! 

Hol is lehetne ez máshol, mint Dubaiban. Itt áll egy Ferrari, mellette egy Mustang, jobbra egy Aston Martin. Így járnak egyetemre Dubaiban a ”nehézsorsú” egyetemisták. Nézd meg a képeket. Elképesztő!

 

Mindenki tudja, hogy micsoda gazdagság van Dubaiban. Egyszerűen elképesztő, egy hétköznapi ember számára felfoghatatlan, hogy milyen luxus körülmények között élnek kint az arab országban. Mi történik Magyarországon, ha látsz egy Lamborghinit az utcán? Egy percre megáll az élet, mindenki utána néz és megcsodálja, hogy ilyen kocsi is létezik. Na, végre élőben is láttam egyet és elmondod, hogy tényleg nagyon király volt. Na, ezzel szemben tőlünk keletre Dubaiban ez egy megszokott, mindennapos látvány.

hirdetes

 

Dubaiban, ha meg szeretnél nézni, csodálni egy-két elképesztő luxuskocsit, csak el kell menned az egyetemre, végig sétálni a parkolón és máris eléd tárul, az elképesztő látvány. Persze csak európai szemmel az. 

 

 Nézzétek meg a galériát, mert egyszerűen elképesztő!

 

 

Az egyetem egyik hallgatója Meeka Nasser készített pár képet, melyet meg szeretett volna osztani a világgal, bemutatni, hogy milyen élet van kint az arab országban, hogy milyen autók állnak a dubai Amerikai Egyetem parkolójában. Elképesztő képek, gyönyörű autókról.

 

Tőle származik a következő mondat is: „ A dubai Amerikai Egyetemre járok és egyszerűen groteszk, amilyen autókat a hallgatók vezetnek. Odahaza, Kanadában az én kocsim például elég jónak számít, itt egyáltalán fel sem tűnik"- Mondjuk, ebből a mondatból kiindulva neki sem lehet egy rossz autója.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Nyelv

Nyelv alatt egyrészt a szájban található izomköteget értjük. A nyelv felületén található... Tovább

Város

A város olyan közigazgatási egység, aminek jogilag meghatározott státusza van, általában... Tovább

Tovább a lexikonra