Jenson Button - A Hugo Boss divatdiktátora

Jenson Button - A Hugo Boss divatdiktátora

Szerző: Jobs24 - 2017.01.14.

A Mclaren brit világbajnoka nem titkolja, hogy kifejezetten szeret divatosan öltözködni, sőt meglehetősen boldog, amikor egy kiemelt rendezvényre öltönyt kell felöltenie.

Jenson Button - A Hugo Boss divatdiktátora

 

 

A 2009-es Forma 1-es idény világbajnoka kiemelt  eseményeken öltönyt, míg a hétköznapok során a Hugo Boss egyébmás divatos ruháit viseli, amikor épp nem kell versenyoverált húznia magára. Jenson Button 2012-ben vált a Hugo Boss divatmárka arcává, így a cég számtalan ruháját és illatszerét reklámozza folyamatosan. A fontos marketingkapcsolat a Mclarentől ered, mivel a Hugo Boss 1981 óta nagyon fontos szponzora a brit alakulatnak, így a szponzori szerződés értelmében a Mclaren pilótáinak kötelességük részt venni a divatvállalat marketingrendezvényein.

 

 

A Hugo Boss 2012 végén készített Jenson Buttonról egy képsorozatot, majd a brit idén augusztusban új csapattársával, a mexikói Sergio Pérezzel együtt jelent meg a fotókon, és mindkét alkalommal sportosan elegáns ruhákat, valamint öltönyöket viselt.

A Mclarenhez kerülése előtt még sokan nem is gondoltak volna arra, hogy a 33 éves versenyző egyszer a Hugo Boss reklámarca lesz, mivel voltak idők mikor elég furcsán öltözködött.

 

 

„A 21. születésnapomon térdig érő fehér dzsekit viseltem, amire kígyóbőr mintát nyomtak. Igazából volt hozzá passzoló nadrágom is, de úgy döntöttem, hogy aznap nem veszem fel. Elég volt a dzseki” – mondta Button.

Arra is fény derült, hogy Button meglehetősen élvezi azt, mikor az autón kívül is kénytelen a versenyzői overálját hordani.

 

 

„A verseny felszerelésem lényegében egy rugdalózó. Szerintem vicces, hogy ezekben az egyrészes ruhákban mászkálunk – vidd a pályán kívülre, és kész komédia, ahogy kinéz” – ecsetelte.

Nagy kedvencei az öltönyök, de hangsúlyozta, hogy csak a hagyományos változatokat ölti magára.

 

 

 

„Nem hordok őrült dolgokat, de igazán kényelmesen érzem magam az öltönyben, ami szerintem a legtöbb pilótáról nem mondható el. De ilyen téren azt hiszem, hogy unalmas figurának tarthatnak, hiszen fekete, szürke és kék öltönyt hordok, és soha nem próbálnék ki másfélét” –  mesélte a britek egyszeres Forma 1-es világbajnoka.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket