notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Karácsonyi mesekönyvek

hirdetes

A legszebb karácsonyi mesekönyvek

BD
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Megszeretném mutatni nektek a tíz legszebb karácsonyi mesekönyvek, melyek klasszikusok és megunhatatlanok, hiszen általában karácsonykor kerülnek kézbe.

A legszebb karácsonyi mesekönyvek

A karácsonyi mesekönyvek

 

December elején szoktak előbújni a könyvespölc felső sorából. Ahogyan készülődünk az ünnepre, mindig egy-két darabbal gazdagítjuk ezt a gyűjteményt, és év közben nem nagyon szoktuk olvasni őket, úgy, hogy ilyenkor igazi izgalom a meseolvasás minden este. Szóval megszeretném mutatni a tíz legszebbet.

 

1. 

Karácsonykor is kalandokba keveredik Pettson és Findus. Na, de mire jók a szomszédok? Majd a faluból mindenki Pettsonéknál gyűlik össze, hoznak enni, inni és addig maradnak ameddig csak bírnak. Majd a végén Pettson és Findusz megüli kettesben egyik legemlékezetesebb karácsonyukat.

 

2.

Bri­gitte Wenin­ger 24 kará­cso­nyi mese című könyve advent min­den nap­jára kínál 1–1 klasszi­kus kará­cso­nyi tör­té­ne­tet a cso­da­vá­rás­ról és a beteljesülérsől.

hirdetes

 

3.

Annyira várja már a medve a karácsonyt, hogy nem tud elaludni. Tréfásan ábrázolja ez a verses mese a karácsonyt. Az illusztrációk miatt már megéri megnézni!

 

4.

A gyerekek körében nagy kedvencek közé tartozik, a Marék Vero­nika Kip­kopp tör­té­ne­tei. Azt tudhatjuk meg ebből a történetből, hogy, hogyan töltötte barátjával cinkével Kipkopp a karácsonyt.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Közösség

Szótár

Újság

Az újság első sorban egy kézzel fogható, papírból készülő médium, amely segítségével... Tovább

Takarítócég

Legyen szó akár lakásunk, akár irodánk vagy más helyiségeink takarításáról, mindenképpen... Tovább

Tovább a lexikonra
Napi téma