notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Karácsonyi mesekönyvek

A legszebb karácsonyi mesekönyvek

BD
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Megszeretném mutatni nektek a tíz legszebb karácsonyi mesekönyvek, melyek klasszikusok és megunhatatlanok, hiszen általában karácsonykor kerülnek kézbe.

A legszebb karácsonyi mesekönyvek

A karácsonyi mesekönyvek

 

December elején szoktak előbújni a könyvespölc felső sorából. Ahogyan készülődünk az ünnepre, mindig egy-két darabbal gazdagítjuk ezt a gyűjteményt, és év közben nem nagyon szoktuk olvasni őket, úgy, hogy ilyenkor igazi izgalom a meseolvasás minden este. Szóval megszeretném mutatni a tíz legszebbet.

 

1. 

Karácsonykor is kalandokba keveredik Pettson és Findus. Na, de mire jók a szomszédok? Majd a faluból mindenki Pettsonéknál gyűlik össze, hoznak enni, inni és addig maradnak ameddig csak bírnak. Majd a végén Pettson és Findusz megüli kettesben egyik legemlékezetesebb karácsonyukat.

 

2.

Bri­gitte Wenin­ger 24 kará­cso­nyi mese című könyve advent min­den nap­jára kínál 1–1 klasszi­kus kará­cso­nyi tör­té­ne­tet a cso­da­vá­rás­ról és a beteljesülérsől.

 

3.

Annyira várja már a medve a karácsonyt, hogy nem tud elaludni. Tréfásan ábrázolja ez a verses mese a karácsonyt. Az illusztrációk miatt már megéri megnézni!

 

4.

A gyerekek körében nagy kedvencek közé tartozik, a Marék Vero­nika Kip­kopp tör­té­ne­tei. Azt tudhatjuk meg ebből a történetből, hogy, hogyan töltötte barátjával cinkével Kipkopp a karácsonyt.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Közösség

Szótár

Üveg

Az üveg egy roppant népszerű és sokoldalúan felhasználható anyag. Leggyakrabban a kvarchomok... Tovább

Tűzbiztos széf

Manapság nem elég, ha széfünk feltörés, lopás ellen nyújt általános... Tovább

Tovább a lexikonra
Napi téma